Yardım İtopyadan bana teşhirli ürün geldi

ErenSzdyr

80+
Reaksiyon skoru
19
IMG_5628.webp
IMG_5628.webpIMG_5629.webp
Gördüğünüz gibi bu ürünü bana sıfır fiyatına gönderdiler aşırı sinirli ve mağdurum ne yapmam lazım Corsair H150 Lcd bir ton para döktüm sonuç bu yazıklar olsun

Yarın sabah ilk iş onları ara, video çektin mi açarken?
Hayır video çekmedim ama yanında göndermiş olduğu diğer parçalar kapalı poşette koruma bantı gibi yani monte etmek istesem onları çıkartmam lazım itopyaya güvendiğim içinde herhangi bir video çekmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Da
Yarın sabah ilk iş onları ara, video çektin mi açarken?Daha gönderdikleri anakart ve işlemci kutusunda neye monte ediceğim zaten hepsi sıfır ordan aldım herşeyi aşırı sinirim bozuldu

İade et alırlar teşhir olduğunu belirt

Dostum iade etselerde yarın sistemimi kurup işime gücüme bakıcaktım 20 gün iade süreci var gerçekten söylenecek söz yok bunlara diğer arkadaşlarımızında bu durumdan haberi olsun dikkat etsinler
Aynen öyle iade işlemleri en az 2 hafta sürer. Geçmiş olsun takipteyim konuyu.

Dostum iade etselerde yarın sistemimi kurup işime gücüme bakıcaktım 20 gün iade süreci var gerçekten söylenecek söz yok bunlara diğer arkadaşlarımızında bu durumdan haberi olsun dikkat etsinler
Sen en iyisi başka bir aio sipariş et amazondan falan, onuda iade edersin

uğraştırır bunlar ama ben olsam uğraşırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,088
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri