Neler Yeni

İtopya'dan bu monitörü aldım nasıl ? Kaç günde gelir ?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Hocam tamam ben sana onu diyorum daha önce itopya'dan alışveriş yapmadım ve iptal etmedim.

Siteye girip Siparişi İptal et tıklasam yine de aramam gerekiyor mu müşteri hizmetlerini ?
Ya normalde başka bi firma olsa aramana gerek yok. Müşteriyi sallamadıkları için arayıp hızlandırman gerekiyor. Yoksa vallaha çok beklersin.

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Ya normalde başka bi firma olsa aramana gerek yok. Müşteriyi sallamadıkları için arayıp hızlandırman gerekiyor. Yoksa vallaha çok beklersin.

Hocam ben anlatamıyorum galiba.

Pek internetten alışveriş yapan birisi değilim.

Bu siparişi sadece itopya sitesinden iptal etsem olmuyor mu ? Sitede iptal işlemini yaptıktan sonra illa müşteri hizmetlerini mi aramam lazım ?

Siteden iptal yapıp müşteri hizmetlerini aramasam olmuyor mu ?

Teşekkür ederim cevapların için

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None

Sistem El Capitan sistemi ekran kartı sapphire rx 5600 xt --- r5 3600

monitör Asus 24 inç freesync 75 hz'lik monitör. fiyatı 829 tl

144 hz lik monitör isterdim ama onlar baya fiyatlı

inç inde değilim 22 olsa bile yeterli olabilirdi.

monitör nasıl ekran kartı ile uyumlu olabilir freesync güzel olur mu ?

önerebileceğiniz varsa siparişi iptal edebilirim ama şöyle bi baktığımızda doları, virüsü göz önümüze aldığımızda özellikleri ve fiyatı makul gibime geldi.

ve daha önce itopya'dan monitör sipariş etmedim, kaç günde gelir konum pendik istanbul.

teşekkürler
Hocam , sokağa çıkma yasağından dolayı kapalı heryer. Yarın işleme alırlar cumaya kadar gelir diye düşünüyorum

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Hocam ben anlatamıyorum galiba.

Pek internetten alışveriş yapan birisi değilim.

Bu siparişi sadece itopya sitesinden iptal etsem olmuyor mu ? Sitede iptal işlemini yaptıktan sonra illa müşteri hizmetlerini mi aramam lazım ?

Siteden iptal yapıp müşteri hizmetlerini aramasam olmuyor mu ?

Teşekkür ederim cevapların için
Bak arkadaşım normalde aramana GEREK YOK. Ama itopya müşterilerini sallamadığı için çok geç para iadesi yapıyorlar. Atıyorum aradığın zaman 2 günde para iadesi alabilecekken aramazsan 7-8 gün bile beklersin. Diyorsan ki benim acalem yok beklerim. Karar senin. İyi günler

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Bak arkadaşım normalde aramana GEREK YOK. Ama itopya müşterilerini sallamadığı için çok geç para iadesi yapıyorlar. Atıyorum aradığın zaman 2 günde para iadesi alabilecekken aramazsan 7-8 gün bile beklersin. Diyorsan ki benim acalem yok beklerim. Karar senin. İyi günler

Kusura bakma hocam vallahi başka amaçla sormadım bilmediğimden zaten para kısıtlı bi dünya ödeme var. Cevabın için çok teşekkürler 2 hafta önce aradığımda 35 dakkada ulaşmıştım itopya'a.

seni sinirlendiysem affola.

aslında beklemek mantıklı gibi el capitanı bu hafta çarşamba kargo verseler diğer pazartesi elime ulaşsa.

hemen hemen monitör kasa denk geliyor.

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Kusura bakma hocam vallahi başka amaçla sormadım bilmediğimden zaten para kısıtlı bi dünya ödeme var. Cevabın için çok teşekkürler 2 hafta önce aradığımda 35 dakkada ulaşmıştım itopya'a.

seni sinirlendiysem affola.

aslında beklemek mantıklı gibi el capitanı bu hafta çarşamba kargo verseler diğer pazartesi elime ulaşsa.

hemen hemen monitör kasa denk geliyor.
Yok hocam sinirlenmedim,estağfurullah. Ben sadece zorluk çekmeyin diye şey ettim :) Beklemek istiyorsanızda elbet ki bi müşteri olarak karar sizin.Şimdiden hayırlı olsun,iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom