Neler Yeni

İtopya'dan Gelen Ürün Tedarik Problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Arslan
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.İtopyadan 17.01.2025 tarihinde msi mag 256f monitör siparişi verdim.Bugun 21.01.2025 18:30 da beni arayarak Ürünü tedarik edemediklerini 31 ocak ta ellerine geleceğini bana da 7 şubatta ulaşacağını bildirdiler.Yerine de istersem msi g255f modelini gönderebileceklerini söylediler. 5 gündür bekliyorum ve böyle rezalet bir durumla karşılaştım. Yasal olarak yapabileceğim şeyler nedir. Ürünü pazarlarken ellerinde ürün olması gerekmiyor mu? Yarına kadar süre verdiler karar vermem için.Şikayet edeceğim biryerler varmı yol gösterecek arkadaşları arıyorum.

asko56

80+ Silver
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.İtopyadan 17.01.2025 tarihinde msi mag 256f monitör siparişi verdim.Bugun 21.01.2025 18:30 da beni arayarak Ürünü tedarik edemediklerini 31 ocak ta ellerine geleceğini bana da 7 şubatta ulaşacağını bildirdiler.Yerine de istersem msi g255f modelini gönderebileceklerini söylediler. 5 gündür bekliyorum ve böyle rezalet bir durumla karşılaştım. Yasal olarak yapabileceğim şeyler nedir. Ürünü pazarlarken ellerinde ürün olması gerekmiyor mu? Yarına kadar süre verdiler karar vermem için.Şikayet edeceğim biryerler varmı yol gösterecek arkadaşları arıyorum.
thh a sikayet edebilrisiniz ürünün şatışı yapılmış ise yasal süre içerisinde o ürünü size tederik etmek zorundalar ne olursa olsun

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege
itopya REZALETTİR

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,741
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Muadili veya üstünü talep etme hakkınız var, beklemek istemiyorsanız bunu isteyebilirsiniz

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ege
Adamlar deli gibi satış yapıyor, sürekli ürün gelip bitiriyorlar. Muhtemelen sistemde hata oldu ya da stok sayımında hata yaptılar. Bu kadar abartılacak ne var?
31 ocakta gelcek 7 şubat teslim edilecek özür maniyetinde 2 gün içinde teslim etmeleri lazım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,741
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Adamlar deli gibi satış yapıyor, sürekli ürün gelip bitiriyorlar. Muhtemelen sistemde hata oldu ya da stok sayımında hata yaptılar. Bu kadar abartılacak ne var?
Hata yapmacayaklar? Yaptılarsa da mağdur etmeyecekler? Abartılan bir durum yok bu firma bizden para alıyorsa hizmeti ifa etmek zorunda

asko56

80+ Silver
dostum hata yapamazlar sen dünkü küçük firma degilsin koskoca itopyasın türkiyenin 4 yanında mazan var hata kabul edilemez

Mert

80+ Silver
Yasal teslimat süresi maksimum 30 gündü diye aklımda kaldı. Hiçbir yasal hakkın yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Arslan
abi 5 gündür kargo bekliyorum satışı onayladılar kargo hazırlanıyor durumuna getirdiler ve şimdi böyle bir şey yapıyorlar. thh ye nasıl şikayet edebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasal teslimat süresi maksimum 30 gündü diye aklımda kaldı. Hiçbir yasal hakkın yok.
evet fakat kullanıcı sözleşmesinde 3-5 iş günü içerisinde kargoya verilir diye ibare var

asko56

80+ Silver
abi 5 gündür kargo bekliyorum satışı onayladılar kargo hazırlanıyor durumuna getirdiler ve şimdi böyle bir şey yapıyorlar. thh ye nasıl şikayet edebilirim?
söyle yap dostum itopyadan bu ürünü kaç tl ye aldınız para iadesi isteyin sonra itopyanın önerdigi ürünü farklı firmadan alın itopyanın öneridgi ürün kendi sitesinde ultra fayiş rakamlarda iken piyasada çok daha ucuz

itopyanın önderdigi ürün yerine verilim dedigi vatan fiyatı

aynı ürün itopyada ultra kazık

iade al git vatandan elden direk teslim al hatta vatanda ölü pixsel testi de yaptırın görerek alın geçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samet Arslan
söyle yap dostum itopyadan bu ürünü kaç tl ye aldınız para iadesi isteyin sonra itopyanın önerdigi ürünü farklı firmadan alın itopyanın öneridgi ürün kendi sitesinde ultra fayiş rakamlarda iken piyasada çok daha ucuz

itopyanın önderdigi ürün yerine verilim dedigi vatan fiyatı

aynı ürün itopyada ultra kazık

iade al git vatandan elden direk teslim al hatta vatanda ölü pixsel testi de yaptırın görerek alın geçin
hocam ürünü indirimden aldım 4199 tl ye şuan min 6000 tlden satılıyor tüm sitelerde önerdikleri g255f modelide çok dandik yorumları berbat

Top Bottom