sen sımdı hesabından çıkışını yap bıda bu foruma gırme gırıceksende pc kasası konularına gereksız yazma ! kaç beklıyorsun fortnıte 2k 144 fps mı demıssın ulan 80 fps anormal fps ? 130 140 fps beklerdım 1080p de 180 200 fps den 2k gecınce 80 fpskaç bekliyodun fortnite 2K destansıda 144 mü? çok beklersin
İşlemci darboğaz. O sistemi 1080p kullanmak cahilliktir Sonra gelipte Fortinte destansıda 144fps beklemek senin hatan Nokta.
Cıldırıcam 10 yasındakı cocuga bak agla dıyor yaAğla.
Ağla.Cıldırıcam 10 yasındakı cocuga bak agla dıyor yadiğeride cahıl dıyor
Kullandığın fps gösterme programının adı ne merak ettim söyleyevilir misin? Bende kullanmak iatiyorum.sen sımdı hesabından çıkışını yap bıda bu foruma gırme gırıceksende PC kasası konularına gereksız yazma ! kaç beklıyorsun fortnıte 2k 144 fps mı demıssın ulan 80 fps anormal fps ? 130 140 fps beklerdım 1080p de 180 200 fps den 2k gecınce 80 fps![]()
Sinir krizi geçirmeden arkadaşa sistemin hayırlı olsun güle güle kullan diyerekten çıkıp gideceğiz
küfür etmek ıstemıyorum sana kardesım ..Ağla.
MSI Afterburner.Kullandığın fps gösterme programının adı ne merak ettim söyleyevilir misin? Bende kullanmak iatiyorum.
Sinir krizi geçirmeden arkadaşa sistemin hayırlı olsun güle güle kullan diyerekten çıkıp gideceğiz
Teşekkür ederim.MSI Afterburner.
Küfür et, ağla. Doğru düzgün parçalardan oluşan taş gibi sistemin var. Otur ağla bu seni tatmin etmiyorsa.küfür etmek ıstemıyorum sana kardesım ..