Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan mağazadan aldığım monitör 144 Hz de çizgiler çıkıyor.

ffck61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet K
Arkadaşlar öncelikle merhabalar itopya airport mağazadan gigabyte g24f-2 aldım eve geldim ölü piksel çıktı değişim yaptırdım ve eve tekrar geldim kurdum monitörü ve görev çubuğunda 144 Hz de çizgiler çıkıyordu
bende ekran kartı driverini güncelledim sorun ortadan kalktı ve bugün tekrar bilgisayara geçtiğimde ise sorun tekrar oluyordu bende format attım herşeyi sıfırdan kurdum ve sorun tekrar oldu gerçekten moralim kalmadı başka bir bilgisayarda deneyemiyorum kuzenimin bilgisayarı var oda garantide ben monitörü iade etmek istesem edebilirmiyim çünkü 144 Hz de çizgiler acayip kötü moralimi bozuyor ben bu monitörü 120 Hz de kullanmak istemiyorum.
Sabahtan beri moralim yok.

Video:

ffck61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka monitörde sorun sorun olsa eski kullandıgım 75 hz de sorun olurdu 144 hz ye çekince oluyor bu çizgilenme ekran kartında ne gibi sorun olabilir peki.

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Monitör ayarlarında oc aktif mi aktifse bi kapatıp dene.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Monitörle alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Tekrar yenisini iste.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
hdmi ya da dp hangisiyle bağladıysanız kabloda sorun olabilir

ffck61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Değişim iste hocam o zaman muhtemelen servise gönderecekler 2 hafta kadar bekletecekler ama yapacak bir şey yok.

ffck61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mehmet K
şuan sorun yok mesajdada yazdım ekran kartı driverini güncelledim düzeldi sonradan tekrar oldu şuan tekrar bi güncelleme yaptım sorun yok.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar öncelikle merhabalar itopya airport mağazadan gigabyte g24f-2 aldım eve geldim ölü piksel çıktı değişim yaptırdım ve eve tekrar geldim kurdum monitörü ve görev çubuğunda 144 Hz de çizgiler çıkıyordu
bende ekran kartı driverini güncelledim sorun ortadan kalktı ve bugün tekrar bilgisayara geçtiğimde ise sorun tekrar oluyordu bende format attım herşeyi sıfırdan kurdum ve sorun tekrar oldu gerçekten moralim kalmadı başka bir bilgisayarda deneyemiyorum kuzenimin bilgisayarı var oda garantide ben monitörü iade etmek istesem edebilirmiyim çünkü 144 Hz de çizgiler acayip kötü moralimi bozuyor ben bu monitörü 120 Hz de kullanmak istemiyorum.
Sabahtan beri moralim yok.

Video:
garantiye gönder itopya benle çok güzel ilgilenmişti aoc marka monitör aldım 2 gün sonra sıfırını yolladılar ölü pixel ve pivotta ufak bir sorun vardı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz

Can...

80+ Platinum
şuan sorun yok mesajdada yazdım ekran kartı driverini güncelledim düzeldi sonradan tekrar oldu şuan tekrar bi güncelleme yaptım sorun yok.
amd mi ekran kartı belki ondan yapabilir başka bir sistemde de denemek lazım aslında

Top Bottom