İtopyadan pc aldım ama windovsun ssd demi hdd demi olduğunu berden bilcem

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
731
Kasam geldi tv ye bağladım bios a girdim ordan nasıl windowsa girceğimi bilmiyorum sistem montaj hizmetini seçtim windovs kurulmuşmudur bilmiyorum kurulmuşsada hangisine kurulmuşdur itopyadan pc alanlar yazabilirmi nası yaptılar windovsa nasıl gircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi yazılar çıkıyo ssd yada hdd seçin diyo montajlıyan abi eğer hdd ye kurulmuşsa ssd yi seçersek bozulabilir dedi

Kasam geldi tv ye bağladım bios a girdim ordan nasıl windowsa girceğimi bilmiyorum sistem montaj hizmetini seçtim windovs kurulmuşmudur bilmiyorum kurulmuşsada hangisine kurulmuşdur itopyadan PC alanlar yazabilirmi nası yaptılar windovsa nasıl gircem
Itopya bu süreçte yoğunluktan dolayı Win kurmuyor. Windows kurmalısınız.

Itopya bu süreçte yoğunluktan dolayı Win kurmuyor. Windows kurmalısınız.
Peki nasıl kurcam galiba flaşbellekden kurcaz flaşbelleģi taktıktan sonra ne yapcaz biliyomusun bide abdullah abi windovsu kurmadan driveları güncelleyin demiştibdaha iyi olur demişti sıkıntı olurmu

Peki nasıl kurcam galiba flaşbellekden kurcaz flaşbelleģi taktıktan sonra ne yapcaz biliyomusun bide abdullah abi windovsu kurmadan driveları güncelleyin demiştibdaha iyi olur demişti sıkıntı olurmu
Windows kurduktan sonra da güncelleyebilirsiniz sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videodan bakarak Win10 kurabilirsiniz;

Ama biz iste masaüstüne gelemiyoruz onu nası yapcaz adam masaustüne girmiş
Bir bilgisayar bulup diski hazırlamanız lazım. Yada bir yerden hazırdisk bulmanız. Başka çaresi yok.

Ama biz iste masaüstüne gelemiyoruz onu nası yapcaz adam masaustüne girmiş
Farklı bir bilgisayardan yapacaksınız olmadı internet kafeye gidip oraya 15 20 lira vererek flash belleğe yükleme yaparlar ya da bir masa açtırırsın sen kendin yaparsın benim tavsiyem kendin yap masa açtır şöyle Windows 10 inene kadar sonra kurulumu yaparsın

Farklı bir bilgisayardan yapacaksınız olmadı internet kafeye gidip oraya 15 20 lira vererek flash belleğe yükleme yaparlar ya da bir masa açtırırsın sen kendin yaparsın benim tavsiyem kendin yap masa açtır şöyle Windows 10 inene kadar sonra kurulumu yaparsın
Kasa var benim kasadaki m.2 ssd yi çıkarıp diğer kasaya taksak olurmu her kasada m.2 ssd girişi varmı yada m.2yi kasadan çıkarabiliyomuyuz

Kasa var benim kasadaki m.2 SSD yi çıkarıp diğer kasaya taksak olurmu her kasada m.2 SSD girişi varmı yada m.2yi kasadan çıkarabiliyomuyuz
Anakartında vardır m2 hangi kasayı aldınız link atar mısınız

Kasa var benim kasadaki m.2 SSD yi çıkarıp diğer kasaya taksak olurmu her kasada m.2 SSD girişi varmı yada m.2yi kasadan çıkarabiliyomuyuz
Her anakartın M.2 desteği yok ama usb hazırlamak için SSDnin yerini değiştirmene de gerek yok.

Her anakartın M.2 desteği yok ama usb hazırlamak için SSDnin yerini değiştirmene de gerek yok.
Aynen her anakartta yoktur m2 ssd kasanızın linkini atarsanız yardımcı oluruz

Geri