b450 s2h olsa iyi olurdu onun dışında iyi gibiAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar '' fiyattan bağımsız'' bir şekilde sistem nasıl herhangi bir uyumsuz bir şey var mı güzel bir sistem mi?
peki yediremiyorum tamamÇok güzel kazık yiyeceksin ve sadece kendine yediremediğinden fiyatı söylemiyorsun
tamam teşekkür ederimb450 s2h olsa iyi olurdu onun dışında iyi gibi
fiyatı 7.4 ya da 7.5 gibi bence rog strix olmasına rağmen iyi fiyatBütük ihtimalle kazıklanıyorsun ama konumuz fiyat değilmiş.
Anakart çok kötü B450M S2H varsa iyi olur.
5700XT li bir sistem toplaman daha iyi olur.peki yediremiyorum tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam teşekkür ederim
fiyatı 7.4 ya da 7.5 gibi bence rog strix olmasına rağmen iyi fiyat
Fiyat 7500e çok kötü rx 5700 xt r5 3600 toplanabilir veya r5 3600 rtx 2070peki yediremiyorum tamam
tamam teşekkür ederim
fiyatı 7.4 ya da 7.5 gibi bence rog strix olmasına rağmen iyi fiyat
Yada abartı bir overclock için. Dediğinize katılıyorum.5700XT li bir sistem toplaman daha iyi olur.
Rog Strix genelde bilgisiz insanların hevesi ama tamamen boş bir heves. Siz bilirsiniz tabi.
Rog Strix diğer karlardan daha fazla overclock olmuyor.Yada abartı bir overclock için. Dediğinize katılıyorum.
2060 a o kadar para veren de ne bilim yani. Sırf rog strix diye hava atma amaçlı olduğunu düşünüyorum çevresine karşı.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar '' fiyattan bağımsız'' bir şekilde sistem nasıl herhangi bir uyumsuz bir şey var mı güzel bir sistem mi?
amd ekran kartı istemiyorum...5700 XT varken o ekran kartını almak...
:d :d :d2060 a o kadar para veren de ne bilim yani. Sırf rog strix diye hava atma amaçlı olduğunu düşünüyorum çevresine karşı.
Hocam selamlar sana bir şey danışmak isterim bı sistem toplicam bir kaç parça buldum fakat kasa ve PSU dan anlamıyorumMuhtemelen 8500 9000tl ve kötü bir sistem ama fiyattan bağımsız demenden belli oluyor al bunu bir soğuk su iç bak anlayın biz sizi fiat pahalı olunca daha iyisni toplayalım istiyoruz siz kendiniz reddediyorsunuz neyse ne kaybedeceğim ki
Fiyat 7500e çok kötü rx 5700 xt r5 3600 toplanabilir veya r5 3600 rtx 2070