Bu ekonomide ne gibi bir yoğunluk olabilirki bayram desek bayram tatili bitti covid desek o da yok.yoğunluktan dolayıdır
Şimdi anladim birikmeden dolayı teşekkürler.Aşırı yoğunluk var şuan, Bayram yüzünden baya sipariş birikti.
hafta sonunu atlat gene kargo bilgisi girilmezse arayarak destek al sıkıntı olacağını düşünmöüyorumBu ekonomide ne gibi bir yoğunluk olabilirki bayram desek bayram tatili bitti covid desek o da yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi anladim birikmeden dolayı teşekkürler.
3-5 iş günü yani son gün bugüne denk geliyor bugünde kargoya verilmezse ne yapmalıyım?
Benim de böyle geç kalmıştı, sinirden iptal ettirmiştim.Bu ekonomide ne gibi bir yoğunluk olabilirki bayram desek bayram tatili bitti covid desek o da yok.
Şimdi anladim birikmeden dolayı teşekkürler.
3-5 iş günü yani son gün bugüne denk geliyor bugünde kargoya verilmezse ne yapmalıyım?
Bilemiyorum müsteri hizmetleri 3 5 iş günü dedi, en geç bugün kargolanması gerekiyor. Ben geçtiğimiz hafta cumartesi verdim.Benım de aynı ancak çok fazla kampanya olduğu için gecikmesi normal benimki pazartesi kargolancak salı günü vermem rağmen bekleme şimdi haftaiçi gelir gibi
Ondanda korkuyorum anlaştıkları kargo firmaları pek iç açıcı değilBence acele etmeyin sağlam gelsin de oldu bittiye getirmesinler