Açıkçası Piyasada Sıfır 1500TL'ye hatta 2000TL ye bile 650W Asus tuf PSU bulabilecegini pek sanmıyorumpsu için bütçe 1500 civarı tabi yeterse 2000 de olabilir
Açıkçası Piyasada Sıfır 1500TL'ye hatta 2000TL ye bile 650W Asus tuf PSU bulabilecegini pek sanmıyorum
bu yeter gibi görünüyor 550wAçıkçası Piyasada Sıfır 1500TL'ye hatta 2000TL ye bile 650W Asus tuf PSU bulabilecegini pek sanmıyorum
Ya zaten biraz şans işi patlaması yani elektirik bı anda giderse veya bı anda aşırı Akım olursa vs. Aldığın marka PSU %80 ihtimal ile GG olabilir iyi bir marka alırsan korumalı bu oranı %20-30 falan düşürüyosun sadecekasa gelsin bi sonra bakicam psu yu 1 2 ay sonra değiştirsemde olabilir aslinda 1 2 aya patlamaz diye dusunuyorum
550W yeteceğini pek sanmıyorum ağır işlerde veya overlock'da özellikle
Böyle bir psu alma gereksiz pahalı. 500w psu yeterli olur. Uyguna da işini çözmüş olursun.
psu patlayip sistemi mahvetmesinde D:Ya zaten biraz şans işi patlaması yani elektirik bı anda giderse veya bı anda aşırı Akım olursa vs. Aldığın marka PSU %80 ihtimal ile GG olabilir iyi bir marka alırsan korumalı bu oranı %20-30 falan düşürüyosun sadece
ağır iş yapmicam ya ders calisicam oyun oynicam bu kadar yani cokta agir islerim yokYa zaten biraz şans işi patlaması yani elektirik bı anda giderse veya bı anda aşırı Akım olursa vs. Aldığın marka PSU %80 ihtimal ile GG olabilir iyi bir marka alırsan korumalı bu oranı %20-30 falan düşürüyosun sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
550W yeteceğini pek sanmıyorum ağır işlerde veya overlock'da özellik