Neler Yeni

Itopya'nın DA-SISTEM2 bilgisayarını saçma bir şekilde stoklarını açıp kapatması

Sizce bu bir pazarlama stratejisi mi?

• Evet

Oylar: 10 71.4%
  • Hayır

Oylar: 4 28.6%

• Oy kullanan toplam üye
    14

kirschW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Dönmez
Hayır anlamıyorum arkadaşlar. Sistemi almaya karar verdim. Parayı yükledim. Tam sayfayı açtım stokda yok. Sonra bi yarım saat sonra tekrar baktığımda stokları açmışlar tam alışverişi tamamlalyacağım tekrardan kapatmışlar. Hayır anlamıyorum 5 dk içinde ne değişdi veya bunu kasıtlı mı yapıyorlar bilmiyorum.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Hayır anlamıyorum arkadaşlar. Sistemi almaya karar verdim. Parayı yükledim. Tam sayfayı açtım stokda yok. Sonra bi yarım saat sonra tekrar baktığımda stokları açmışlar tam alışverişi tamamlalyacağım tekrardan kapatmışlar. Hayır anlamıyorum 5 dk içinde ne değişdi veya bunu kasıtlı mı yapıyorlar bilmiyorum.
Kardeşim adamlar zaten büyük bir indirimle sınırlı stok bilgisayar çıkarttı önceki sistemlere bakarsan donanım arşivinin büyük kitlesi olduundan dolayı hemen tükeniyor sonra stok yenilendikçe fiyat artıyor adamları suçlama hakkınız yok kimse size 1 hafta durucak demedi yada pahalılandı diyenler sistemi kendiniz toplarsanız 7k yapıyor zaten hala indirimli bir sistem yani stoğu kaçırınca adamlara laf atmayı bırakın artık kaçıncı konu oldu aynı konu açılıp duruyor

kirschW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burda anlatmaya çalıştığım şey stokların bitmesi değil. Anlayamadığım şekilde bir açıp bir kapatmaları. 5 dk'da depolarına ürün gelip bitiyor mu hemen??

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Burda anlatmaya çalıştığım şey stokların bitmesi değil. Anlayamadığım şekilde bir açıp bir kapatmaları. 5 dk'da depolarına ürün gelip bitiyor mu hemen??
İlk çıktığında bende sistemi alana kadar kaç stok kaldığını öğrenmek için şunu yapıyordum sepete ekleyebildiğim kadar ekliyordum sistemi bunun bir sınırı yoktu 124 sistem ekledim diyelim mesela 125 yazınca 124e atıyordu 5er dakka aralıkla bakıyordum sistem su gibi satıyordu 10ar 10ar dediğim gibi donanım arşivinin kitlesi büyük ve birsürü insan o sistem çıkarsın da alalım diye bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası evet stok bitiyor satış pazarlaması olduğunu sanmıyorum öyle olsa her stok yenilendiğinde fiyat ve parça değişmez eski sistemlerdede işler aynı bu şekil yürüyordu

kirschW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk çıktığında bende sistemi alana kadar kaç stok kaldığını öğrenmek için şunu yapıyordum sepete ekleyebildiğim kadar ekliyordum sistemi bunun bir sınırı yoktu 124 sistem ekledim diyelim mesela 125 yazınca 124e atıyordu 5er dakka aralıkla bakıyordum sistem su gibi satıyordu 10ar 10ar dediğim gibi donanım arşivinin kitlesi büyük ve birsürü insan o sistem çıkarsın da alalım diye bekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası evet stok bitiyor satış pazarlaması olduğunu sanmıyorum öyle olsa her stok yenilendiğinde fiyat ve parça değişmez eski sistemlerdede işler aynı bu şekil yürüyordu
Tamamdır. Cevapladığın için sağol.

Top Bottom