Neler Yeni

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
700 liralık kulaklığı 399a verdi falan yani insanlar bu artıları görüp nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum. Peki
Senin yaptığın her indirim ve her sistemin arkasında durur savunurum. Ama artık itopyanın bu hallerine inanmıyorum. Sen tek sistemde milyonlarca ciro yaparken, düzgün server kullanmıyor olman normal mi ?

kharuzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Mirza
@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.

AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
sistemi almak için binbir zahmet para ayarlıyorum alacağım alamıyorum her sistemde aynısı yaşanıyor cidden üzülüyorum tek mutluluk kaynağım oyunlar ve arkadaşlarım hiçbir oyunu oynayamıyorum 2 saattir sistemi alacağımdan heyecandan mutluluktan gözlerim parlıyordu ta ki link açılıp itopya çökene kadar en çok alışveriş yapılan sitelerden biri ve hala azıcık bir yığılmada siteleri çöküyor hayallerimi yıktılar resmen

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Kaç defa sepete ekledim. Ödeme ekranında sepetten attı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Soytürk
Geçen gün itopya gibi sitelerden alacağınıza vatandan alın dedim diye uyarı aldım forumdan. Başka sözüm yok.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
700 liralık kulaklığı 399a verdi falan yani insanlar bu artıları görüp nasıl böyle konuşabiliyor anlamıyorum. Peki
Abdullah Bey 399 TL fiyata sizinle birlikte kampanya yaptıkları için alabilmiş olduk, bunun için teşekkür ederim. Ancak bana göre indirimli fiyatını bile hak etmiyor.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Site altyapısını geliştirsinmiş, sunucu maliyetlerinden haberleri yok.O site sunucuya parayı bassa sen alabileceksin sanki o fiyata bilgisayar kulaklık. Haftada ya da ayda bir olan 10 dk lık sunucu yoğunluğu için kimse o yatırımı yapmaz.Devlet bile yapmıyor üniversite sınav sonuçları açıklanınca sistem kitleniyor.Bilmediğiniz konuda akıl vermeyin.Adamlar bilmiyor sanki sunucuya para akıtmayı TÜM masrafı dolarla ödeniyor sunucuların.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Abdullah Hacıgül Çok net tavsiyemdir. Zaten vergi mükellefisin aç bi mağaza kendi sitende sat. Muhattabımızı bilelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
İnternet hızıyla alakası yoksa birilerinin site çökmesi sebebiyle giremediği yere kim nasıl girip alıyor onu merak ediyorum ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Senin yaptığın her indirim ve her sistemin arkasında durur savunurum. Ama artık itopyanın bu hallerine inanmıyorum. Sen tek sistemde milyonlarca ciro yaparken, düzgün server kullanmıyor olman normal mi ?
Benim kitlem HB yi bile çöktürdü zamanında çok büyük bir kitle olduğunuzu unutuyorsunuz

Keytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Keytia
Dostum adamlar indirimli sistem yapıyor sen rezil diyorsun belki başka yerde çıksa 12k olacak yaptığın yanlış

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Site altyapısını geliştirsinmiş, sunucu maliyetlerinden haberleri yok.O site sunucuya parayı bassa sen alabileceksin sanki o fiyata bilgisayar kulaklık. Haftada ya da ayda bir olan 10 dk lık sunucu yoğunluğu için kimse o yatırımı yapmaz.Devlet bile yapmıyor üniversite sınav sonuçları açıklanınca sistem kitleniyor.Bilmediğiniz konuda akıl vermeyin.Adamlar bilmiyor sanki sunucuya para akıtmayı TÜM masrafı dolarla ödeniyor sunucuların.
Ya git başka yerde savunmanı yap müdahil olma konuya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom