Başkan ben satıldığından bile emin değilim artık. Ankaraya 100 stak verdik diyor. Sence ankarada 100 tane adam sistem mi alacakKan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum
Ya böyle saçma iş olamaz insanlarla dalga geçiyorlar@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.
AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
Eyvallah reis bu sefer alamadım, nasip bidahakine. Eline emeğine sağlık.Yakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.
Ne ile alakası var abi aynı anda girip aynı anda tıklayıp da site açılmayıp çöküyorsa nasıl alıyor insanlar bu sistemleri ??Yakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.