Neler Yeni

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Hata 524 eror erol ne varsa verdi site 😅

• Beğen
Reaksiyonlar: mlhr

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum
Başkan ben satıldığından bile emin değilim artık. Ankaraya 100 stak verdik diyor. Sence ankarada 100 tane adam sistem mi alacak

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
söylüyoruz rezil bi site itopya diye ısrarla onlarla iş birliği yapıyor yeni bayi açacaklarına sitenin alt yapısına para harcasınlar 20 dk boyunca sürekli tıkladım sürekli hata verdi saçmalık, daha önceki seneler de incesehap sitesi ile işbirliği yaptı 1 kere site çökmedi herkes çok rahat almıştı, REZİLSİN İTOPYA !

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,356
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İstersen 10 GBPS internet ile bağlan, saniyede gelen binlerce talepte sunucu zaten her talebi işleme alamıyor. Sen siteye giremediysen sıraya alınan ufak bir kısım girebiliyor, ufak dediğim kısım yine binlerce kişi.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
200 stok cidden bitmiş gelmiyor artık stok

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
owellllllll
@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.

AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
Ya böyle saçma iş olamaz insanlarla dalga geçiyorlar

Lexani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Hasan Solum
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Steam
https://steamcommunity.com/id/mrlexanii/
Facebook
hasansolum22
Discord
Lexani#6194
Gerçekten sinir bozucu bir durum. Alamayan arkadaşlara cidden üzüldüm. Özellikle isteyipde kullanma amacıyla alamayan o insanlar... Nasıl bir yaptırım uygulanacak ki bu durum önüne geçilemez bir şekilde. Birileri daha önceden sisteme adresini, ödemesini vs. giriyor herhalde tam hali hazırda dakik bekliyorlar. Tuhaf olan bu sistem incehesap.com 'daki gibi sepete önceden yüksek fiyata eklenebiliyor ise. Daha sonradan gelcek sistem bile alınamaz olacak. Sepete atmadan diğer dediklerimi yapıp çektiler yada.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gigafiber 1000mbps 5 saniyede girdim sepete eklenmedi 15dk boyunca yeniledim sepete ekledim sepetten gitti yazık günah be

İceWolf

80+ Silver
Yakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.
Eyvallah reis bu sefer alamadım, nasip bidahakine. Eline emeğine sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Yakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.
Ne ile alakası var abi aynı anda girip aynı anda tıklayıp da site açılmayıp çöküyorsa nasıl alıyor insanlar bu sistemleri ??

COMMANDERR

80+ Bronze
Pendik tarafından sabah acıbadem şubesine gidecek olan varsa beraber gidelim.

Top Bottom