benimde aynı100 mps internet hızım var ben alamadım
Usta forumdan alan adam sayısı 2 yi geçmez100 mps internet hızım var ben alamadım
mağazalardan alabilirisiniz istanbul için 2 mağazada 50 tane stok varKan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum
İstanbul yada Ankaradaysanız mağaza gidip şansınızı deneyin benceKan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum,
Benimkide çöktü alıcaktım sistemi alamadım :/@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.
AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.