İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Kimse alamadı site çöktü.....

Kendi sunucuları düşük seviyede. Bu kadar beklemenizin sebebi bu.

BU KONU KİLİTLENİR VE BENDE BANLANIRSAM HİÇ ŞAŞIRMAYIN.

Yapılan gerçekten ayıp. Önceden çökme çok oluyordu Abdullah görüşünce düzenleme yapıldı düzeldi dediler ama bence hâlâ elle tutulur bir gelişme yok. Siteye giriyoruz adrese/ödemeye giremeden stok bitiyor ürünü alamıyoruz. Yazık. Çoğu kişi parasını biriktirip alma hayali kuruyordu.

Kan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum

Yakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.

Kan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum
mağazalardan alabilirisiniz istanbul için 2 mağazada 50 tane stok var

Kan ter içinde atm ye gittim yürüyerek bir ton sıkıntı ile kredi çektim 10 bin TL telefonda soğukta sistemi almaya çalıştım. Alamadım Allah belasını versin bu fırsatçıların hakkımı helal etmiyorum. Mağdur oldum,
İstanbul yada Ankaradaysanız mağaza gidip şansınızı deneyin bence

Arkadaş hakli itopya olduğunu görünce hiç ugrasmiyorum zaten alinmicak klasik sorunlar niyetlenmeye bile gerek yok ama sistem 10 numara eline sağlık abdullahin

@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.

AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
Benimkide çöktü alıcaktım sistemi alamadım :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,276
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri