Valla deniyorum f5 ama yok kral harbi ilginç 5sn de biter miBirazdan +40 stok açılacak. Bu da ek kıyak olsun daha rahat söversiniz
Tamamda kral nasıl alıcaz peki her seferinde aynı sorun mağazanın önüne de kamp kurarlar bu gece kesinBenim kitlem HB yi bile çöktürdü zamanında çok büyük bir kitle olduğunuzu unutuyorsunuz
Ya birader madem çok kolay.Sen aç @Abdullah Hacıgül de toplasın sistemi sen satarsın.Para da cebine girer?Vergi levhasımı zor ?
Yer tutmak mı zor ?
Distiribütörlerden mal almak mı zor ?
Karşındaki adam @Abdullah Hacıgül adamın tanımadığı marka yada dist. varmı sence bak bakalım. Adam zaten Vergi ödüyor.
Ayrıca 400 sistem satılsa 200 lira kar bıraksa 80000 lira yapar. Sen itopyanın adet başı 200 lira kazanmıyor olacağını söyleyebilir misin ?
Bende de geçersiz kullanıcı adı hatası oldu sistemi kaçırdım@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.
AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
Madem bu kadar kolay sen aç da sat biz de uğraşmayalım.Vergi levhasımı zor ?
Yer tutmak mı zor ?
Distiribütörlerden mal almak mı zor ?
Karşındaki adam @Abdullah Hacıgül adamın tanımadığı marka yada dist. varmı sence bak bakalım. Adam zaten Vergi ödüyor.
Ayrıca 400 sistem satılsa 200 lira kar bıraksa 80000 lira yapar. Sen itopyanın adet başı 200 lira kazanmıyor olacağını söyleyebilir misin ?
Birazdan +40 stok açılacak. Bu da ek kıyak olsun daha rahat söversiniz
Mağazadan alabilirsinValla deniyorum f5 ama yok kral harbi ilginç 5sn de biter mi
Tamamda kral nasıl alıcaz peki her seferinde aynı sorun mağazanın önüne de kamp kurarlar bu gece kesin
Çadırım yok ki reisMağazadan alabilirsin
Mağazadan alabilirsin10dk önceden videodaki linki kontrole başladım, tam 8de aktif oldu kart önümde sepete ekleyip ödeme aşamasına ilerledim kart bilgileri girip ödeme alınıyor yazısını gördüm. fakat orada site çöktü. Yeni sekmede girdim sepet boş görünüyordu, yeniden sepete ekle dedim, sepet boş olmasına rağmen aynı kart 1 kere eklenebilir diye uyarı verdi sepetim boş sayfa yenileyip tekrar denedim ürün stokları tükendi ve kapandı uyarısı verdi. sabah sadece bilgisayarım yoktu, artık hevesim de yok..