Neler Yeni

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
neyse para cepte kaldı puasadhahsdvada

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Neyse artık sarı siteden 2 katına alırız <3

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vergi levhasımı zor ?
Yer tutmak mı zor ?
Distiribütörlerden mal almak mı zor ?

Karşındaki adam @Abdullah Hacıgül adamın tanımadığı marka yada dist. varmı sence bak bakalım. Adam zaten Vergi ödüyor.

Ayrıca 400 sistem satılsa 200 lira kar bıraksa 80000 lira yapar. Sen itopyanın adet başı 200 lira kazanmıyor olacağını söyleyebilir misin ?
Ya birader madem çok kolay.Sen aç @Abdullah Hacıgül de toplasın sistemi sen satarsın.Para da cebine girer?

majorw0w

80+ Silver
Katılıyorum sunucuları çok kötü neden düzeltmez anlamıyorum baya da kar ediyor.

Rups

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan
@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.

AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
Bende de geçersiz kullanıcı adı hatası oldu sistemi kaçırdım

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Vergi levhasımı zor ?
Yer tutmak mı zor ?
Distiribütörlerden mal almak mı zor ?

Karşındaki adam @Abdullah Hacıgül adamın tanımadığı marka yada dist. varmı sence bak bakalım. Adam zaten Vergi ödüyor.

Ayrıca 400 sistem satılsa 200 lira kar bıraksa 80000 lira yapar. Sen itopyanın adet başı 200 lira kazanmıyor olacağını söyleyebilir misin ?
Madem bu kadar kolay sen aç da sat biz de uğraşmayalım.

bayrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
murat akay
10dk önceden videodaki linki kontrole başladım, tam 8de aktif oldu kart önümde sepete ekleyip ödeme aşamasına ilerledim kart bilgileri girip ödeme alınıyor yazısını gördüm. fakat orada site çöktü. Yeni sekmede girdim sepet boş görünüyordu, yeniden sepete ekle dedim, sepet boş olmasına rağmen aynı kart 1 kere eklenebilir diye uyarı verdi sepetim boş sayfa yenileyip tekrar denedim ürün stokları tükendi ve kapandı uyarısı verdi. sabah sadece bilgisayarım yoktu, artık hevesim de yok..

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Yorumları okudum da hayırdır acaba ? Yargı yapmadan önce bir düşünün empati yapın !
Abdullah Hacıgül yıllardır bilgisayar hayali kuran çocuk, genç, yetişkin demeksizin tüm kitle için emek veriyor, teknoloji şirketleri ile kendi topladığı sistemlerin gidişatına ilişkin vakti yoğun geçen saygıdeğer bir insan.
Nankörlük etmeyelim ben de alamadım maalesef ve milyonlarca kişi var bu ülkede, sadece donanımarşivi forum kitlesi yok. Donanım Arşivi'nin YouTube'da 1 milyon takipçisi var hatırlatırım ! Videoyu gören kişiler 2 saat sonra boğa gibi İtopya'nın sitesine abandıkları için tabi ki site ağırlaştı ve kaldıramadı anlık olarak. Sağlık olsun deyin geçin, kısmet değilmiş. Anlıyorum üzücü ve öfkelendirici bir durum ama yapmayın ve ağır olun ! Değil İtopya, Sinerji - İncehesap, GameGaraj, Gamin.gen sitelerinde bile satılsa yine aynı olay yaşanacaktır.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nİye olmayacağını anlatsanıza ???

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
10dk önceden videodaki linki kontrole başladım, tam 8de aktif oldu kart önümde sepete ekleyip ödeme aşamasına ilerledim kart bilgileri girip ödeme alınıyor yazısını gördüm. fakat orada site çöktü. Yeni sekmede girdim sepet boş görünüyordu, yeniden sepete ekle dedim, sepet boş olmasına rağmen aynı kart 1 kere eklenebilir diye uyarı verdi sepetim boş sayfa yenileyip tekrar denedim ürün stokları tükendi ve kapandı uyarısı verdi. sabah sadece bilgisayarım yoktu, artık hevesim de yok..
Mağazadan alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,406
Üyeler
164,836
Son üye
ayaznf
Top Bottom