Neler Yeni

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
owellllllll
Gerçekten sinir bozucu bir durum. Alamayan arkadaşlara cidden üzüldüm. Özellikle isteyipde kullanma amacıyla alamayan o insanlar... Nasıl bir yaptırım uygulanacak ki bu durum önüne geçilemez bir şekilde. Birileri daha önceden sisteme adresini, ödemesini vs. giriyor herhalde tam hali hazırda dakik bekliyorlar. Tuhaf olan bu sistem incehesap.com 'daki gibi sepete önceden yüksek fiyata eklenebiliyor ise. Daha sonradan gelcek sistem bile alınamaz olacak. Sepete atmadan diğer dediklerimi yapıp çektiler yada.
3 seferdir sistem bekliyorum alamıyorum yazık ya

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Savunan gereksizler. Alsın iade etsin bizde görelim... Kimse boşa tatava yapmasın şu anda bile site çökmüş halde neyi anlatıyorsunuz.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Tam 4 senedir ağır işlerde çalışıyorum pc almak için denk geldi biriktirdigim para ile altın almıştım son 1 saatte altini bozup bankaya yatirdim. Nöbet tuttum sayfada bastim ama sepete eklenmiyordu. Sabahtan beri bunun icin uğraşıyorum altını cik ucuza bozmustum ve yarin daha da pahaliya geri alacam altini hem hayalime kavusamadim ama 300 tl zarar ettim

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İtıoyaya girebilen var mı sy anda?

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Kim gereksiz hayırdır ? Bıkmadınızmı ağlamaktan her sistemde aynı konu boş yapmaktan farkkınız yok en büyük gereksiz şu yazdığın mesaj ile sen seçildin!

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Huseyin
acaba +40 stok eklenip bittimi ? yoksa eklenecek mi ? onu bilsem daha uğraşmıyacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Burda kimse Abdullah abiye laf etmiyor niye gelip gidip Abdullah abi şöyle böyle diyorsunuz adam itopyadan şikayet etmiş konuyla ne alakası var yazdıklarınızın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,281
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom