Neler Yeni

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10dk önceden videodaki linki kontrole başladım, tam 8de aktif oldu kart önümde sepete ekleyip ödeme aşamasına ilerledim kart bilgileri girip ödeme alınıyor yazısını gördüm. fakat orada site çöktü. Yeni sekmede girdim sepet boş görünüyordu, yeniden sepete ekle dedim, sepet boş olmasına rağmen aynı kart 1 kere eklenebilir diye uyarı verdi sepetim boş sayfa yenileyip tekrar denedim ürün stokları tükendi ve kapandı uyarısı verdi. sabah sadece bilgisayarım yoktu, artık hevesim de yok..
işte bu... bahsettiğim bu... Ben incehesap gaming gecesinde kimsenin ben bunu alamadım dediği ürünleri kk elle girerek alabiliyorum. hemde en indirimli olduğu aylardan bahsediyorum. itopyadan mal almak : hendek atlatmak

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
peşin almama rağmen ödeme yerinde taksit sayısını seçin dedi hiç de seçim yeri yoktu gitti kaldı öyle :D

tsmsk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Tarık
Ben 20:00 da ekledim adres seçtim ödemeyi geçip kartı girdim gitti. Sonra yeniledim tekrar ekle dedim ekledim dedi sepete gittim yok. Bunu 100 lerce kez denedim. Çoğunda da birden fazla ekran kartı alamazsınız uyarısı verdi. Almadığım şeyi birden fazla nasıl alayım ki. Anlayacağınız 40 dk o ekledi ben gittim sepete yok. stok bitmesi mühim değil ama savunanlar keşke bugun deneseydi de görselerdi ne olduğunu.

eXe-Dracarys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Huseyin
  • Beğen
Reaksiyonlar: mlhr

bwNN

80+ Silver
20.00 da sepete ekle dediö 3 dakika işlem yapılıyor dedi sonrada birdaha gelmedi

JustPlayer004

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.

AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.

20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
ya boş yapma adamların işi gücü yok sahtekarlıkmı yapcaklar stok azdı zaten bitmesi normal

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben 20:00 da ekledim adres seçtim ödemeyi geçip kartı girdim gitti. Sonra yeniledim tekrar ekle dedim ekledim dedi sepete gittim yok. Bunu 100 lerce kez denedim. Çoğunda da birden fazla ekran kartı alamazsınız uyarısı verdi. Almadığım şeyi birden fazla nasıl alayım ki. Anlayacağınız 40 dk o ekledi ben gittim sepete yok. stok bitmesi mühim değil ama savunanlar keşke bugun deneseydi de görselerdi ne olduğunu.
Mağazadan alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Tekrar stoğa gelse nolacak bize çöken site başkalarına açık ...

Top Bottom