1000mb download 1000mb upload 1ms ile siteye girip alamadım@Abdullah Hacıgül Sana sözümüz yok gerçekten iyi fiyata iyi sistem yapıyorsun. Ama itopyadan bıktık artık.
AÇIK SÖYLÜYORUM ARTIK İTOPYANIN DÜRÜST OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
20:00 DA LİNKE TIKLADIM. LİNK AÇILDI. SEPETE ATIYORUM SEPET AÇILMIYOR. 100 MB İNTERNET 20 PİNG İLE AÇILMIYORSA NASIL Bİ OLAY BU. BU FİRMA ÜZERİNDE HER YAPTIĞIN SİSTEMDE, FORUMDA BEKLEYEN ADAM SAYISI 30 İKEN ALAN ADAM SAYISI 2-3 GEÇMİYOR. GERÇEKTEN SIKTI.
Bakkal dükkanı hesabı yaptıVergi levhasımı zor ?
Yer tutmak mı zor ?
Distiribütörlerden mal almak mı zor ?
Karşındaki adam @Abdullah Hacıgül adamın tanımadığı marka yada dist. varmı sence bak bakalım. Adam zaten Vergi ödüyor.
Ayrıca 400 sistem satılsa 200 lira kar bıraksa 80000 lira yapar. Sen itopyanın adet başı 200 lira kazanmıyor olacağını söyleyebilir misin ?
Bunun suçlusu sence DA mı İtopya mı? Kredi kartı diye bir şey var.Sistem gelecekse limitini hazır tutar beklersin.Limitin yoksa da bir şey deme hakkın yok.Birisi de kredi çekmiş.200 stoklu ürün için gereksiz hareketler.Tam 4 senedir ağır işlerde çalışıyorum pc almak için denk geldi biriktirdigim para ile altın almıştım son 1 saatte altini bozup bankaya yatirdim. Nöbet tuttum sayfada bastim ama sepete eklenmiyordu. Sabahtan beri bunun icin uğraşıyorum altını cik ucuza bozmustum ve yarin daha da pahaliya geri alacam altini hem hayalime kavusamadim ama 300 TL zarar ettim
Deme öyle mağazadan gir derlerSavunan arkadaşları davet ediyorum girin bakalım girebiliyor musunuz ? https://www.itopya.com/
Sen yap aslan hesabını ??? HAdi bekliyorum.Bakkal dükkanı hesabı yaptı
Kardeşim sorun itopyada ,Abdullah abide değil anlayın şunuBunun suçlusu sence DA mı İtopya mı? Kredi kartı diye bir şey var.Sistem gelecekse limitini hazır tutar beklersin.Limitin yoksa da bir şey deme hakkın yok.Birisi de kredi çekmiş.200 stoklu ürün için gereksiz hareketler.