Neler Yeni

İTOPYANIN STOK VE İNTERNET SİTESİ PROBLEMİ...

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan

Dima

80+
Açıkcası ben 200 stok olduğunu bile düşünmüyorum artık. Burda en az 100 kişi bekliyoruz 100 kişiden alan sayı 1-2 ise geri kalan stoğu kim alıyor. Hepimiz bu siteye giremiyoruz. İnternet hızıyla falan alakası yok bunun. Çoğumuzda fiber var.. Sorun itopya'da.. Bi şeyler döndüğünü düşünüyorum. 2 saattir bilgisayar başında bekliyorum 20.00 de siteye girdim ama alamadım. Bunun mantıklı açıklaması yok!

sucukreizimiz

80+ Bronze
Açıkcası ben 200 stok olduğunu bile düşünmüyorum artık. Burda en az 100 kişi bekliyoruz 100 kişiden alan sayı 1-2 ise geri kalan stoğu kim alıyor. Hepimiz bu siteye giremiyoruz. İnternet hızıyla falan alakası yok bunun. Çoğumuzda fiber var.. Sorun itopya'da.. Bi şeyler döndüğünü düşünüyorum. 2 saattir bilgisayar başında bekliyorum 20.00 de siteye girdim ama alamadım. Bunun mantıklı açıklaması yok!
100 kişinin beklediğini nereden biliyorsun anlamadım

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Ağır işte çalışıyorum,altın sattım zarar ettim gibi şeyler gereksiz drama.Almaya çalıştığınız şey bilgisayar.1-2 haftaya yeni sistem çıkar onu alırsınız.Sanki çocuğunuza bebek maması alamadınız.200 stok anında gideceği belliydi.
Ben öğrenciyim malum hem okuyup hem para biriktirmek zor iş. Gereksiz drana değil sitenin bu kadar agir çalışmasından dolayı benim bunca emeğim emek pek umrumda degil de heveslenmistim hevesimin boşa gitmesi üzdü beni. Ve bence bundan sonra böyle bir pc asla cikmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Yanlış Bilgilendirme
Kimse boşuna savunma yapmasın yoğunluk varsa kimse giremez ya da birileri girerken diğerleri sitenin çökme ekranıyla karşılaşmaz.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Onur
Alanlarin hepsi forumdan mi saniyorsunuz

Theaks81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ali Kemal Solak
10 stok 10 stok 5 er dakika arayla satışa çıksa olmaz mı? sadece bir fikir

Newkan

80+ Bronze
Yakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.
Ödeme ekranında sistem stok kapanıyor kardeşim normal mi ne olacak bu mağduriyet ne sıkıntılar içinde ayarladım parayı

sucukreizimiz

80+ Bronze

Dima

80+
100 kişinin beklediğini nereden biliyorsun anlamadım
Biraz mantığınızla düşünürseniz beni anlarsınız. En az 100 kişi diyorum. Abdullahı takip eden bu sistemi kaçırmak istemeyen zaten forumda da yer alıyor. Ortalama en az 100 kişi diyorum. Alan zaten çıkıp aldım der. Muhalif olcam diye deli etmeyin kendinizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom