Ayrıca @Abdullah Hacıgül al-satçılarla alakalı hafta içi story atmıştı yanılmıyorsam.Bilmediğim hesabı yapacak kadar bakkal değilim
Doğru söyle mağazadan girdin de ondan mı açıldı site.Harbiden
Kolum ağrıdı@Abdullah Hacıgül stok geliyor mu boşa beklemeyelim
100 kişinin beklediğini nereden biliyorsun anlamadımAçıkcası ben 200 stok olduğunu bile düşünmüyorum artık. Burda en az 100 kişi bekliyoruz 100 kişiden alan sayı 1-2 ise geri kalan stoğu kim alıyor. Hepimiz bu siteye giremiyoruz. İnternet hızıyla falan alakası yok bunun. Çoğumuzda fiber var.. Sorun itopya'da.. Bi şeyler döndüğünü düşünüyorum. 2 saattir bilgisayar başında bekliyorum 20.00 de siteye girdim ama alamadım. Bunun mantıklı açıklaması yok!
Ben öğrenciyim malum hem okuyup hem para biriktirmek zor iş. Gereksiz drana değil sitenin bu kadar agir çalışmasından dolayı benim bunca emeğim emek pek umrumda degil de heveslenmistim hevesimin boşa gitmesi üzdü beni. Ve bence bundan sonra böyle bir pc asla cikmaz.Ağır işte çalışıyorum,altın sattım zarar ettim gibi şeyler gereksiz drama.Almaya çalıştığınız şey bilgisayar.1-2 haftaya yeni sistem çıkar onu alırsınız.Sanki çocuğunuza bebek maması alamadınız.200 stok anında gideceği belliydi.
Ödeme ekranında sistem stok kapanıyor kardeşim normal mi ne olacak bu mağduriyet ne sıkıntılar içinde ayarladım parayıYakışıksız bir başlık bu indirimi itopya ile birlikte yaptık 200 stogun hepsi satıldı ister inan ister inanma. Mağazadan insanlar aynı fiyata alınca bakalım ne diyeceksiniz zaten sırf bu yüzden ötürü mağazalar stok actiriyorum hepsini WEB'e actiriyorum. Not. İnternet hızının bu işlerle alakası yok.
bence daha kötü olurdu10 stok 10 stok 5 er dakika arayla satışa çıksa olmaz mı? sadece bir fikir
Biraz mantığınızla düşünürseniz beni anlarsınız. En az 100 kişi diyorum. Abdullahı takip eden bu sistemi kaçırmak istemeyen zaten forumda da yer alıyor. Ortalama en az 100 kişi diyorum. Alan zaten çıkıp aldım der. Muhalif olcam diye deli etmeyin kendinizi.100 kişinin beklediğini nereden biliyorsun anlamadım