Hocam insanlara ağlamayın yazmak mı senin empati türün ? Kimseye başkalarının yerine koyma önerisi verme sen bunları yazarken komik oluyor.Alıntıyı görüntüleBak burada bekleyen kaç kişi var bu sadece forumda olan. Foruma gelmeyim direk itopya'dan deneyen bunun 2 katıdır muhtemelen. Alamayınca ağlamayı bırakın artık. Her şeyi geçtim bak bu anlık bir olay saniyeler içerisinde bir siteye binlerce kişi giriyor. İtopya sitesini güçlendirmeli mi evet biraz daha güçlendirmeli. Ama bunu yapması bile adama masraf kim bilir ne paralar ödeniyordur. Birazcık insanların yerine kendinizi koyun.
Forum kurallarına aykırı ne yazıyor ?Uyarıda küfür argo var mı yazıyor?
Stok varsa ve ben almak istersem kesin alırım, almama ihtimalim çok düşük, burası ayrı bir konu. Asıl konu bu stok sayısının doğruluğunu nereden biliyoruz?Hayır, anında bitiyor. Şöyle ki DA kitlesi YouTube, Instagram ve Forum olarak düşünürsen anlık en az 10k kişinin siteye hücüm etmesi muhtemel. 400 stok da olduğunu varsayarsak senin 10k kişi içinden sıyrılarak 400 stoktan birisine sahip olma olasığın %0.04
Kuralları okumayıp boşa ahkam kesmenin alemi yok, okumamışsın bile saçma sapan bir savunma yapıyorsun.Hocam insanlara ağlamayın yazmak mı senin empati türün ? Kimseye başkalarının yerine koyma önerisi verme sen bunları yazarken komik oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forum kurallarına aykırı ne yazıyor ?
Uslubunuz gerçekten size yakışanı gösteriyor. Sizi şurda muhatap alıp cevap vermek bile yanlış belki de.Alıntıyı görüntüleBak burada bekleyen kaç kişi var bu sadece forumda olan. Foruma gelmeyim direk itopya'dan deneyen bunun 2 katıdır muhtemelen. Alamayınca ağlamayı bırakın artık. Her şeyi geçtim bak bu anlık bir olay saniyeler içerisinde bir siteye binlerce kişi giriyor. İtopya sitesini güçlendirmeli mi evet biraz daha güçlendirmeli. Ama bunu yapması bile adama masraf kim bilir ne paralar ödeniyordur. Birazcık insanların yerine kendinizi koyun.
Bunun için empati yapmama gerek yok. Sistemi ben de alamadım ama buradaki boş mesajlar kadar bir sürü mesaj atmıyorum. Bak forumun diğer konularına. 2 tane indirim konusu paylaştım. Alamadım diye hayata küsüp millete sövmüyorum en azından. Sen bunu yapınca inan daha komik oluyorsunHocam insanlara ağlamayın yazmak mı senin empati türün ? Kimseye başkalarının yerine koyma önerisi verme sen bunları yazarken komik oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forum kurallarına aykırı ne yazıyor ?
Kurallardan bana yazdığım şeye aykırı olan maddeyi atarak beni bilgilendirir misin kardşeim ?Kuralları okumayıp boşa ahkam kesmenin alemi yok, okumamışsın bile saçma sapan bir savunma yapıyorsun.
Ben insanlara yakışanı konuşuyorum kendime değil. Sana iyi ağlamalar.Uslubunuz gerçekten size yakışanı gösteriyor. Sizi şurda muhatap alıp cevap vermek bile yanlış belki de.
Demek istediğim forumda bile en az 100 kişi bekliyorken bu stokları alan kimler? Bu sistemi almak isteyen eminim 1-2 haftadır bizim gibi forumda takılan, bekleyen insanlar var. Herkesle aynı saatte girmeye çalışıyoruz herkes hata alıyor. Bunu sorgulamak senin neden yarana bastı onu anlamadım. Sorgulamıyorsan konuyu da kirletmene gerek yok.
12- Konularda yanlış bilgi vermekKurallardan bana yazdığım şeye aykırı olan maddeyi atarak beni bilgilendirir misin kardşeim ?
250 bin lira para mı? 15 bin dolar anca ediyor.1 ev olmuş zaten bir milyon TL.Çok biliyorsan yap millet de faydalansın.Kredi çekmesi de kolay da 1 milyona o iş zor.Hala şöyle yapsam böyle yapsam.Bir ton masraf çıkar.Kaç tane firma battı haberin var mı? Pcdepo yukko gold bimeks vs250 BİN TL HAZIR PARAM VAR BUGÜN 750 BİN DAHA BULSAM ANINDA AÇARIM. EMİN OL SANA BU FİYATLARA ÇOK RAHAT SİSTEM SATARIM. 100 TANE KASA HAZIRLASAM. iNFLUCER İÇİN 20K BÜTÇE AYIRSAM. SİSTEM BAŞI 500 LİRA KAR ETSEM. HER TÜRLÜ BU İŞİ YAPARIM. SEN VE SENİN GİBİ VİZYONSUZLARA ANLATAYIM. PARA MAL ALIRKEN KAZANILIR. 1 ADET YERİNE 100 ADET ALIRSIN UCUZ ALIRSIN. ANLADIN MI ??? ŞU ANDA TEK STOK PROBLEMİ E.K DİĞERLERİNİN HEPSİ GAYET RAHAT BULUNUYOR.
iTOPYA BU FİYATA MAL SATARKEN PARA KAZANMIYOR MU SANIYORSUNUZ.