Neler Yeni

İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçenlerde 2. Siparişimi verdim ve bugün elimde oldu. Az bir kişi sorun yaşadı diye Kötü firma olmuyor.
Tüm savunucu arkadaşları başlarına geldiklerinde tekrar görmek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Geçenlerde 2. Siparişimi verdim ve bugün elimde oldu. Az bir kişi sorun yaşadı diye Kötü firma olmuyor.
Dostum o konuyu bende taktir ettim ilk sayfada. 4 siparis yaptim hepsi minimum sürede elime ulaştı. Sorun kargo süresi degil, sorun ürün hasarlı olduktan sonra başlıyor.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
sanki bizim itopya sponsorumuz biz de para vererek ürün alıyoruz tabii ürün kötü de çıkabilir iyi de bu da şans işi ama verdikleri bahane bahane değil

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Müşteriyim :) Ayrıca ilk sayfada övdüğüm mesaji bulabilirsin. Ama evet ben mahkeme durumuna geliyorsam bazı konularda kötülerdir.
Ben sana kötü oldukları bir konu yok demedim zaten. Sen direkt firmanın geneline kötü diyorsun. Bazı sorunlar tabii ki var. Her firmada olabilen şeyler. Senin başına gelir, başkasının başına gelmez. Şans işi. Ama kötü olduğu konular olduğu için genele kötü damgası vuramazsın.

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Ben sana kötü oldukları bir konu yok demedim zaten. Sen direkt firmanın geneline kötü diyorsun. Bazı sorunlar tabii ki var. Her firmada olabilen şeyler. Senin başına gelir, başkasının başına gelmez. Şans işi. Ama kötü olduğu konular olduğu için genele kötü damgası vuramazsın.
hocama harfi harfiyen katılıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Ben nerde tamamen kötü firma dedim ? Gerektiği yerde övdüm , takdir ettim. Başıma gelen kötü yönünü yazıyorum. He bu arada , istersem tamamen kötü firma da derim. Benim fikrim bu. Koskaca firma benim fikrimden mi etkilenecek ? Hayır.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ben nerde tamamen kötü firma dedim ? Gerektiği yerde övdüm , takdir ettim. Başıma gelen kötü yönünü yazıyorum. He bu arada , istersem tamamen kötü firma da derim. Benim fikrim bu. Koskaca firma benim fikrimden mi etkilenecek ? Hayır.
Başlık yeterince açıkça gösteriyor. Ayrıca firma senin yorumun ila çökmicek tabii ki de ama senin yorumunu okuyan insanlar için farklı bir bakış açısı oluşturur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Başlık yeterince açıkça gösteriyor. Ayrıca firma senin yorumun ila çökmicek tabii ki de ama senin yorumunu okuyan insanlar için farklı bir bakış açısı oluşturur.
Amaç da o ya zaten , benim bu konuda böyle bir çok arkadaş gibi sıkıntım var. Amacımız herkesi bilgilendirmek

akin0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Akın
Ürün kırık geldiyse sonuna kadar haklısın ama keşke açarken video çekseydin mahkemede elinde kanıt olurdu

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Amaç da o ya zaten , benim bu konuda böyle bir çok arkadaş gibi sıkıntım var. Amacımız herkesi bilgilendirmek
Bilgilendirme yapmıyorsun, kötüleme yapıyorsun. Neyse uzatmanın bir anlamı yok ne desem boş. Sen inatla inkar ediceksin, ben öyle yaptığını söylicem falan filan en sonunda ikimizde ban yicez olan olcak. Konuyu takipten çıkıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
emre öztürk
tğketici haklarına başvur kardeşim böyle bir durumla karşı karşıya isen ama ben itopyadan 4 parça ürün aldım kargoyu biraz geç göndermeleri dışında bir sıkıntım olmadı ups kargoyla çalışıyorlar yani
Yok arkadaş 3 milyar verip kırık monıtör alan benim ama uğraşan benim. 3 milyar veriyorum 3 kuruşluk hizmet alamıyorum.
Dediler tutanak tutun gönderin degisim yapicaz tutanak tutup gönderdim degisim yapamayiz diyorlar , 14 gün kosulsuz iade hakkimi kullanmak istiyorum diyorum ürün kırık iade yaparsak geri satamayız iade yapamayiz diyorlar. Ürünü size geri gonderebiliriz diyorlar , benden günah gitti göndersinler o gün mahkemeye gidicem , bütün davaları açıcam. Yazik , rezalet şuraya para vermeyin.
tüketici haklarına başvur kardeşim böyle bir durumla karşı karşıya isen ama ben itopyadan 4 parça ürün aldım kargoyu biraz geç göndermeleri dışında bir sıkıntım olmadı ups kargoyla çalışıyorlar yani ilgili mecralara başvurup hakkını ara

Top Bottom