Neler Yeni

İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Kargo diyor bizde hata yok , itopya diyor bizde hata yok. Napicam ben , ben mi kirdim

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Kargo diyor bizde hata yok , itopya diyor bizde hata yok. Napicam ben , ben mi kirdim
Hocam sen ürünü alırken kutuya bakmadınmı ezik göçük vs varsa hemen orda tutanak tutturup ürünü almadan geri iade etmen gerekirdi. Sen o haliyle aldıysan kargocu daha kabul eder mi? hiç, itopya da aynı şekil ben sağlam gönderdim der çıkar işin içinden. Eğer kutu ezik olduğu halde aldıysan suç sende maalesef

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bende çok duydum İtopya'nın kargo hizmetini çoğu sistem bozuk geliyormuş, tüketici haklarına başvur

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Katılıyorum.
Hocam sen ürünü alırken kutuya bakmadınmı ezik göçük vs varsa hemen orda tutanak tutturup ürünü almadan geri iade etmen gerekirdi. Sen o haliyle aldıysan kargocu daha kabul eder mi? hiç, itopya da aynı şekil ben sağlam gönderdim der çıkar işin içinden. Eğer kutu ezik olduğu halde aldıysan suç sende maalesef

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
1- Bazı sorunlar olması firmayı kötü yapmaz. Memnun olmayan var ama memnun olan daha çok. Ben dahil. Daha önce birkaç alışverişim oldu ve gayet sorunsuz ve başarılı şekilde hallettim.
2- THH'ye başvurun. Gelişmeleri burda paylaşın. Boşuna böyle başlıklar açıp yorumlarda sitem etmenize gerek yok. THH ile bir sonuca illaki ulaşıcaksın.
3- Tekrar söylüyorum birkaç sorunu olması firmayı kötü yapmaz.

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
Yok arkadaş 3 milyar verip kırık monıtör alan benim ama uğraşan benim. 3 milyar veriyorum 3 kuruşluk hizmet alamıyorum.
Dediler tutanak tutun gönderin degisim yapicaz tutanak tutup gönderdim degisim yapamayiz diyorlar , 14 gün kosulsuz iade hakkimi kullanmak istiyorum diyorum ürün kırık iade yaparsak geri satamayız iade yapamayiz diyorlar. Ürünü size geri gonderebiliriz diyorlar , benden günah gitti göndersinler o gün mahkemeye gidicem , bütün davaları açıcam. Yazik , rezalet şuraya para vermeyin.
monitöründe 9 tane falan öl piksel olan arkadşıın dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Bazı sorunlar olması firmayı kötü yapmaz. Memnun olmayan var ama memnun olan daha çok. Ben dahil. Daha önce birkaç alışverişim oldu ve gayet sorunsuz ve başarılı şekilde hallettim.
2- THH'ye başvurun. Gelişmeleri burda paylaşın. Boşuna böyle başlıklar açıp yorumlarda sitem etmenize gerek yok. THH ile bir sonuca illaki ulaşıcaksın.
sana katılıyorum bende pc monitör ve birkaç kere keipman aldım hiçbirnde bir sıknıtı yaşamdım ups kargo ile vutuksuz çiziksiz şapa şağlam gönderild

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
50 lira fazla olsun hepsiburadadan olsun. Hepsiburada ister kendi satsın ister satmasın tüm ürünlerin arkasında duruyor. Bir firmayı şikayet ettim nerdeyse firmayı kaldıracaklardı o siteden...

İthalatcı garantılı hepsıburada satıcılı s7 edge almıstım. Ekranı bozulmuştu. Yandık dahada yapmazlar dedım telefon gıttı geldı yaptılar. Şaşırmıştım. Hepsiburadanın kalitesi gerçekten çok iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Yargıtaysın herhalde 3. Maddeye karar verdin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Tüm savunucu arkadaşları başlarına geldiklerinde tekrar görmek istiyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

-Cenker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Cenker Çaylan
Yargıtaysın herhalde 3. Maddeye karar verdin.
hocam kusura bakmayın da tamam ürününüzü iade almıyorlar olabililirler tamam haklısıınz da biz mi kırdık monitörünüzü dediğiniz gibi para kolay kazanılmıyor bizde bildiklerimiz kadarıyla size yardımcı olmaya çalışıyoruz üslubunuz hoş değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,163
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom