Neler Yeni

İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Şimdi öğrendim ürün bana geri gönderiliyormuş haberim olmadan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgilendirme yapmıyorsun, kötüleme yapıyorsun. Neyse uzatmanın bir anlamı yok ne desem boş. Sen inatla inkar ediceksin, ben öyle yaptığını söylicem falan filan en sonunda ikimizde ban yicez olan olcak. Konuyu takipten çıkıyorum.
Tamamdır , hakkını helal et dostum.

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Kırık olan ürünmü gönderiliyor?

Aboubakar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Tuğrul Şayir
Ya ağzıma neler geliyor da yazamıyorum. intel fan boyları bitti bu itopya fanboyları başladı. Kardeşim bakın öncelikle bir firmanın sorunlu olması için bütün siparişlerinin arızalı gitmesi gerekmez. Ya ben sunu aldm sağlam geldi bilmem kaçıncı siparişimi aldım sağlam hiç bi sorun yaşamadım bugüne kadar o bu firma süper. Hayır firma süper değil zaten yapması gereken bu. %10 seviyesinde bi kusurlu siparişleri olsa bu firmayı kötü yapar ama. İlla size denk gelecek diye bişey yok. Arkadaşın başına gelen sizin başınıza gelse şimdi forumda itopyayı yerden yere vuruyordunuz. Bırakın bu ayakları bu ayaklar ne ayağı siz biliyorsunuz. İtopya sizi parayla mı tutuyo anlamadım ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Kırık olan ürünmü gönderiliyor?
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ağzıma neler geliyor da yazamıyorum. Intel fan boyları bitti bu itopya fanboyları başladı. Kardeşim bakın öncelikle bir firmanın sorunlu olması için bütün siparişlerinin arızalı gitmesi gerekmez. Ya ben sunu aldm sağlam geldi bilmem kaçıncı siparişimi aldım sağlam hiç bi sorun yaşamadım bugüne kadar o bu firma süper. Hayır firma süper değil zaten yapması gereken bu. %10 seviyesinde bi kusurlu siparişleri olsa bu firmayı kötü yapar ama. İlla size denk gelecek diye bişey yok. Arkadaşın başına gelen sizin başınıza gelse şimdi forumda itopyayı yerden yere vuruyordunuz. Bırakın bu ayakları bu ayaklar ne ayağı siz biliyorsunuz. İtopya sizi parayla mı tutuyo anlamadım ki.
Anlatmak istedigim buydu.

Top Bottom