dagestarhep
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Merhaba yukarda belirttiğim gibi bi problem var daha önce yoktu tesadüfen görev yöneticisinde gördüm bu nedir ss bırakıyorum
İşlemler kısmıındanda baktınız mı?Kaynağı yazar orada.Merhaba yukarda belirttiğim gibi bi problem var daha önce yoktu tesadüfen görev yöneticisinde gördüm bu nedir ss bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
Sağ tıklayıp dosya konumuna bakar mısın?Merhaba yukarda belirttiğim gibi bi problem var daha önce yoktu tesadüfen görev yöneticisinde gördüm bu nedir ss bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
knk normalde klavye ile alakalı ama sen yinede bi tarama yap güvenli modda malwarebytes ileMerhaba yukarda belirttiğim gibi bi problem var daha önce yoktu tesadüfen görev yöneticisinde gördüm bu nedir ss bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
İşlemler kısmıındanda baktınız mı?Kaynağı yazar orada.
Hocam daha önce bunlar yoktu win10 en son sürüme günjcellemiştim 2 hafta evvel windowsla mı geldi acabaknk normalde klavye ile alakalı ama sen yinede bi tarama yap güvenli modda malwarebytes ile
Şimdide fare ters oldu hay allahımknk normalde klavye ile alakalı ama sen yinede bi tarama yap güvenli modda malwarebytes ile
knk sen malwarebytes ile tam tarama yap güvenli moddaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam daha önce bunlar yoktu win10 en son sürüme günjcellemiştim 2 hafta evvel windowsla mı geldi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdide fare ters oldu hay allahım
Tamamdır hocamknk sen malwarebytes ile tam tarama yap güvenli modda