Nihilist1Genç
80+
Aasdf
Son düzenleme:
ne antık kuntık seyler varmıs vay beArkadaşlar selam, ben 18 yaşındayım ve 34 gündür 7000 ünite D3 ve yanında 78.75 μg K2 alıyorum (toplamda 7 damla bu değerlere eşit). Bunun dışında 9 gündür 2570 mg kreatin alıyorum ve tam 1 ayda omega-3 (EPA=370 mg, DHA=510 mg) kullandım. Sizin kullandığınız vitaminler, destekleyiciler neler? mesela melatonin takviyesi kullanan var mı?
supplement firmalarının aradığı müşteri profilisin maaşını bırakıyondurArkadaşlar selam, ben 18 yaşındayım ve 34 gündür 7000 ünite D3 ve yanında 78.75 μg K2 alıyorum (toplamda 7 damla bu değerlere eşit). Bunun dışında 9 gündür 2570 mg kreatin alıyorum ve tam 1 ayda omega-3 (EPA=370 mg, DHA=510 mg) kullandım. Sizin kullandığınız vitaminler, destekleyiciler neler? mesela melatonin takviyesi kullanan var mı?
ne antık kuntık seyler varmıs vay be
YKS için bilişsel fonksiyonlarımı desteklemek açısından kullanıyorum e bir yandan da sağlık önemli.ahahhahaha valla bu cıdden ama cokta besın harıcı bırsey almak bana mantıklı gelmıyor
Ya şöyle saçma sapan bir cevap yazmanın nedeni ne birader? adam akıllı soru sormuşum şuraya, yazdığına bak. Sağlık açısından önemli olan takviyeler bunlar, eğer seni ilgilendirmiyorsa da cevap yazma bir zahmet.supplement firmalarının aradığı müşteri profilisin maaşını bırakıyondur
Benim eczacım "10 kilo başına bir damla" demişti ama tabii tahlil sonuçlarına göre belirlemek mantıklı.Benim 2000 IU, D3 K2. "Gündelik '3000' alabilirsin" dendi eczanede. Tabii tahlil sonuçlarına göre bir değer belirlemek daha mantıklı.
Biraz fazla söylemiş sanki, toksik etki yaratmasın sonra dikkat etmek lazım. Kritik seviyede düşükse değeri alınabilir tabii de.Benim eczacım "10 kilo başına bir damla" demişti ama tabii tahlil sonuçlarına göre belirlemek mantıklı.