SpecialTricks
80+
Özellikler şöyle listeledim;
İ7 12700f işlemci ( tray soğutucusuz )
Z590a pro anakart
Aerocool 750watt aero one frost led atx ( kasa )
G skill ripjaws 32x2 4000hz ( 64gb ram )
Samsung 980 Pro MZ-V8P1T0BW 1 TB PCIe 4.0 M.2 SSD
Sapphire pulse radeon rx6600 8gb ( ekran kartı )
Snowman t6 ultra 6 soğutucu
Ekipmanlar:
mouse:
Logitech g302 moba gaming mouse
Monitör:
Karar veremedim. 144 hz olacak ama hangisi olacak bilemiyorum.
Klavye:
Ledli ışıklı mışıklı istemiyorum.
Parmaklarım büyük olduğu için geniş bir şey olsun istiyorum ve extra bilek için belki bilek koyma yeri olabilir.
Uzun süre kullandığım için bu şekilde olabilir. Olmazsa da büyüklüğü önemli benim için.
Hepsinden önemlisi, klavye, mouse ve monitörü hediye olarak vermelerini istesem böyle bir şey yaparlar mı?
Çünkü çok pahalı bir sistem seçtim bir güzellik yapıp klavye ve mouse en azından bedavaya gelsin istiyorum.
Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Bir firmada çalışan varsa yine bana güzellik yapabilirse çok sevinirim.
İ7 12700f işlemci ( tray soğutucusuz )
Z590a pro anakart
Aerocool 750watt aero one frost led atx ( kasa )
G skill ripjaws 32x2 4000hz ( 64gb ram )
Samsung 980 Pro MZ-V8P1T0BW 1 TB PCIe 4.0 M.2 SSD
Sapphire pulse radeon rx6600 8gb ( ekran kartı )
Snowman t6 ultra 6 soğutucu
Ekipmanlar:
mouse:
Logitech g302 moba gaming mouse
Monitör:
Karar veremedim. 144 hz olacak ama hangisi olacak bilemiyorum.
Klavye:
Ledli ışıklı mışıklı istemiyorum.
Parmaklarım büyük olduğu için geniş bir şey olsun istiyorum ve extra bilek için belki bilek koyma yeri olabilir.
Uzun süre kullandığım için bu şekilde olabilir. Olmazsa da büyüklüğü önemli benim için.
Hepsinden önemlisi, klavye, mouse ve monitörü hediye olarak vermelerini istesem böyle bir şey yaparlar mı?
Çünkü çok pahalı bir sistem seçtim bir güzellik yapıp klavye ve mouse en azından bedavaya gelsin istiyorum.
Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Bir firmada çalışan varsa yine bana güzellik yapabilirse çok sevinirim.
Geri dönüşünüzü bekliyor olacağım, teşekkürler.
Son düzenleme: