Hocam iş ilanı zannettim çaycıyı görünce mekanın yeri soracaktımofise çaycı alacaz güzel bir çaycı önerisi lazım. Mümkünse plastik olmasın hem içindeki çay koyulan yer hem dışı. Plastik olunca çayın tadı değişiyor
Altus inox kullaniyoruz öneririm. F/p ürün.ofise çaycı alacaz güzel bir çaycı önerisi lazım. Mümkünse plastik olmasın hem içindeki çay koyulan yer hem dışı. Plastik olunca çayın tadı değişiyor
Hocam iş ilanı zannettim çaycıyı görünce mekanın yeri soracaktım
Çayı iyi demliyor mu hocam bizde aslında beko var ama plastik güzel demlemiyor. İçindeki dem koyulan yer plastik mi?Schafer almistik biz Panayira sergi kurarken goturuyoruz Tad degisimi yok disi aliminyum sanirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Schafer Teelike mış
Beko var çay koyulan hazne bile metal ama çöp oldu garantiye verdik daha kaynamadan altta ki kol atmaya başladı çalışmamaya başladı bakalım ne diyeceklerofise çaycı alacaz güzel bir çaycı önerisi lazım. Mümkünse plastik olmasın hem içindeki çay koyulan yer hem dışı. Plastik olunca çayın tadı değişiyor
Metal hocam içindeki yer de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çayı iyi demliyor mu hocam bizde aslında beko var ama plastik güzel demlemiyor. İçindeki dem koyulan yer plastik mi?