Oynadığın oyuna göre değişir.Arkadaşlar merhaba, iyi bir FPS için sizce en önemli parça hangisi ?
İşlemci ram Ekran kartı üçü benceArkadaşlar merhaba, iyi bir FPS için sizce en önemli parça hangisi ?
+1Oynadığın oyuna göre değişir.
tek bir parça etkilemez ama bana sorarsan sırasi ileArkadaşlar merhaba, iyi bir FPS için sizce en önemli parça hangisi ?
Hepsi önemli ama ben ram diyorumArkadaşlar merhaba, iyi bir FPS için sizce en önemli parça hangisi ?
çam fıstığını unutmuşsun... çam fıstıksız helva olur mu hiç?Sen şimdi Helva yapmak istiyorsun ama süt , şeker ve un hangisi önemli diyorsun? Hepsi önemli bunların bir tanesi bile eksik olursa helva olmaz , yani demem o ki ram , işlemci ve ekran kartı hepsi önemli ayıramazsın.
ram yükseltirim benHepsi önemli ama ben ram diyorum
Diyelim sende rtx3090 ve 5600x işlemci var
Ram 4gb olsa ne yapabilirsin ?
Çam fıstığının kilosu 1000 tl olmuş en son ne zaman alışveriş yaptın sençam fıstığını unutmuşsun... çam fıstıksız helva olur mu hiç?
5950X ve 256GB RAM'in varHepsi önemli ama ben ram diyorum
Diyelim sende rtx3090 ve 5600x işlemci var
Ram 4gb olsa ne yapabilirsin ?
400Hz monitör yok daha piyasada, 400FPS alsa eline ne geçecek?Fakat bizimki Valorant'ta neden 400 FPS alamıyorum diye yeni sistem topluyoruz
Aynen öyle, çok güzel özetlemişsin.Sen şimdi Helva yapmak istiyorsun ama süt , şeker ve un hangisi önemli diyorsun? Hepsi önemli bunların bir tanesi bile eksik olursa helva olmaz , yani demem o ki ram , işlemci ve ekran kartı hepsi önemli ayıramazsın.