Neler Yeni

İyi Bulduğunuz ve Uygun Fiyatlı İnternet Sağlayıcılar Neler?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Merhaba arkadaşlar. Ben TTNET kullanıcısıyım ve yakında sözleşmem bitiyor. Ya yenisine imza atacağım ya da TTNET'i kapatıp farklı bir internet sağlayıcısına başvuracağım. Açıkçası TTNET'ten pek memnun değilim. Sizin önerdiğiniz ve memnun kaldığınız firmaları merak ediyorum açıkçası. Bu megabit carttırı curtturu işlerinden pek anlamıyorum bu yüzden adamlar bana telefonda sayı sayı birşeyler söylediklerinde ben aslında iyi midir? Fiyatını hak eder mi anlayamıyorum. Bu sebeple ufak çaplı bilgi de istiyorum sizden. Kablonet'in çok övüldüğünü duydum ve bu sebeple altyapı soruşturdum. Benim oturduğum evin arka sokağında altyapı olduğu gözüküyor. Ancak benim sokağımda altyapı gözükmüyor. Bu problem olur mu? Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi kötü, yaşadığınız olumlu olumsuz durumları, müşteri hizmetlerine kadar her bir detaydan bahsedebilirseniz sevinirim. İyi günler.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Emre
TürkNet ve Millenicom.Kendinize göre seçebilirsiniz.İki internet sağlayıcısıda güzel.(Ben TürkNet kullanıyorum)

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Kendim de kullanıyorum. Müşteri hizmetleri de başarılı ve vaad ettikleri hızları verebiliyorlar.
İnternette sitesine girdim ve biraz baktım açıkçası. 16mbs download, 2mbs upload seçeneği, taahhüt carttırı curtturu yok. 74,90TL. Bu fiyat bana pahalı geldi açıkçası. Kuzenim Vodafone kullanıcısı. 50 download 7 upload 80TL verdiğini söylüyor.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İnternette sitesine girdim ve biraz baktım açıkçası. 16mbs download, 2mbs upload seçeneği, taahhüt carttırı curtturu yok. 74,90TL. Bu fiyat bana pahalı geldi açıkçası. Kuzenim Vodafone kullanıcısı. 50 download 7 upload 80TL verdiğini söylüyor.
Alt yapınız kaç mbps destekliyor?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Top Bottom