Yardım İyi İnternete Rağmen Yüksek Ping Sorunu!

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar bence internet gayet iyi sıktı artık bu internet beni oyun oynarken kendi verimden oynamak zorunda kalıyorum ki şuan mobil verim bitti ve o yüzden bu konuyu açıyorum. Bu berbat internetle hayatta oyun oynanmıyor daha yeni csgo dan çıktım 200 pingten aşşağı inmiyor, laptop yeni kablo ile bağlanmıyor çünkü ethernet girişi yok (ultrabook) servisi arasam açan yok yardımcı olabilir misiniz napmam lazım? Modemde Huawei marka interneti alırken verdikleri klasik şey. Aşşağıdaki fotoğrafta sürekli değişiyor mesela download bi 50 oluyor upload 6 oluyor değişiyor her seferinde
Ekran Görüntüsü (139).png

Ben odamla modem arasında fazla mesafe var diye bunu aldım, ping azaldı.

Adana server'ında test etmişsin her farklı serverda farklı hız çıkar.
İnternetin kötü gözükmüyor cs go'da seçeneklerden en yüksek pingli server seçeneğine gel onu 100yap bir tık daha zor olur oyun bulman ama kaliteli oyun oynamış olursun ping bakımından.

Düzelmiyorsa cat 6 kablo ve ethernet dönüştürücü al öyle takarsın kabloyu laptopa

Kablosuz bağlanıtda istersen modemi pc nin içine sok yineden pingin olur. USB ETHERNET çevirici ile kablolu bağlan.

notebookunun linkini atarmısın bana?
MediaMarkt sitesinden aldım şuan stoğu bitik; https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/model/NX.HPKEY.002
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adana server'ında test etmişsin her farklı serverda farklı hız çıkar.
İnternetin kötü gözükmüyor cs go'da seçeneklerden en yüksek pingli server seçeneğine gel onu 100yap bir tık daha zor olur oyun bulman ama kaliteli oyun oynamış olursun ping bakımından.

Düzelmiyorsa cat 6 kablo ve ethernet dönüştürücü al öyle takarsın kabloyu laptopa
Nerden yapabilirim tamam yaptım, 150deymiş zaten ama aşırı fazla

Hatırlamıyorum 2sene önce cs go'yu bıraktım bulursun ama çok ayar yok zaten.

Şimdi laptopunun modelini gördüm baya güçsüz duruyor tüm ayarları low'a çek filtreleri kapamayı unutma onlarında etkisi olabilir.

Bunlar işe yaramıyorsa daha önce dediğimi yap cat6 kablo al dene

Son düzenleme:
D

Şimdi laptopunun modelini gördüm baya güçsüz duruyor tüm ayarları low'a çek filtreleri kapamayı unutma onlarında etkisi olabilir
Düşükte ve orta ile yüksek ayarlarda da oynatıyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi laptopunun modelini gördüm baya güçsüz duruyor tüm ayarları low'a çek filtreleri kapamayı unutma onlarında etkisi olabilir.

Bunlar işe yaramıyorsa daha önce dediğimi yap cat6 kablo al dene
bu kablodan 2 tane var zaten laptapa takacak giriş yok

Geri