Elimde 3-4 yıllık omen 17 ck005nt laptop var. Rtx3070 ve i7 11800h. Son 6-7 aydır valorantta düşük FPS de oynuyorum. Diğer oyunlarda da düşüklük var. Ama valorantta en düşük ayarlarda 170-110fps arası alıyorum. PC isinmiyor, performans modunda.
sdivse güncellsmeleri ne durumdaElimde 3-4 yıllık omen 17 ck005nt laptop var. Rtx3070 ve i7 11800h. Son 6-7 aydır valorantta düşük FPS de oynuyorum. Diğer oyunlarda da düşüklük var. Ama valorantta en düşük ayarlarda 170-110fps arası alıyorum. PC isinmiyor, performans modunda.
ekran kartı işlemci ve ram kullanım değerlerini atarmısınızElimde 3-4 yıllık omen 17 ck005nt laptop var. Rtx3070 ve i7 11800h. Son 6-7 aydır valorantta düşük FPS de oynuyorum. Diğer oyunlarda da düşüklük var. Ama valorantta en düşük ayarlarda 170-110fps arası alıyorum. PC isinmiyor, performans modunda.
Bu ne demek?sdivse güncellsmeleri ne durumda
En kısa zamanda atmaya calisicagim müsait değilim simdiekran kartı işlemci ve ram kullanım değerlerini atarmısınız
driver yazacaktımBu ne demek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidianin uygulamasında güncel olarak driverlari guncelliyorum. Driverlari otomatik güncelleyen uygulama var onu da kullanıyorum.driver yazacaktım
Bakımları aksattim. Bayramdan sonra goturucem zaten. Ramlerin tek slot olup olmadığını bilmiyorum nasıl bakarım onu da bilmiyorum. 1TB harddisk 500SSD im var. Windows un kurulu olduğu diskin %40i bosturoncelikle diger oyunlardada fps dusuklugunu belirtmissin acaba bakimlari mi aksattin ve ram tek slot mu? ayrica riot optimizasyon acisindan pek iyi bir oyun sirketi degil zaten ben dahil cevremde sorun yasatiyor yinede once bakim yaptirmani tavsiye ederim windowsun kurulu oldugu disk doluysa yer acmaya calis.
bakimlari yaptirdiktan sonra sicakliklar duserse fps yukselir tahminimce ramlere gelecek olursak en basit yontem icini acabilirsinNvidianin uygulamasında güncel olarak driverlari guncelliyorum. Driverlari otomatik güncelleyen uygulama var onu da kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakımları aksattim. Bayramdan sonra goturucem zaten. Ramlerin tek slot olup olmadığını bilmiyorum nasıl bakarım onu da bilmiyorum. 1TB harddisk 500SSD im var. Windows un kurulu olduğu diskin %40i bostur