Neler Yeni

iyi pc donma sorunu alt tab

fleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Akif
bilgisayarım iyi olmasına rağmen bu zamana kadar hiç donmamıştı (valoranta tab atıyordum dondu 2 sefer) atarken geçenlerde pc nin içini açarak temizledim dikkatlı bir şekilde ondan sonra 2 kere dondu beklememe rağmen duzelmedi kapat aç yaptım pcmdeki parçalar ryzen 5 3600 rtx260 oc acaba herhangi bir parçaya zararmı verdim veya ssd tamamen dolu ondan kaynaklı olabilirmi (pc 8 aylık)

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
hocam şöyle söyleyeyim, valorant alt tab sorunundan bahsetmişsiniz evet aynısını ben de yaşadım oyundan alt tab yapınca pc çalışmaya devam ediyor hatta oyunda seslerde geliyor ama görüntü donuyor hiç bir işlem yapılamıyor mecbur resetlemek zorunda kalıyorsun bu durumu bi kaç kişide yaşamış valoranttan kaynaklı sorun sanırım

fleyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şöyle söyleyeyim, valorant alt tab sorunundan bahsetmişsiniz evet aynısını ben de yaşadım oyundan alt tab yapınca pc çalışmaya devam ediyor hatta oyunda seslerde geliyor ama görüntü donuyor hiç bir işlem yapılamıyor mecbur resetlemek zorunda kalıyorsun bu durumu bi kaç kişide yaşamış valoranttan kaynaklı sorun sanırım
nasıl duzeltebilirim acaba?

schilbS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Barış Uğur Acar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular