HumanvVol2
80+ Bronze
Alalı ne kadar olduDriverlar güncel.Aldığım yerde PC bilgisi olan kimse yok Bkz: Vatan Computer
Alalı ne kadar olduDriverlar güncel.Aldığım yerde PC bilgisi olan kimse yok Bkz: Vatan Computer
Yaşadığın şeyler o kadar karışık tam anlayamadım düşük fps sorunu sebebinin bir sürü nedeni var kolay gelsinBen bu cihazı alırken istediğim ramleri vermediler anakartım ile uymlu diye başka RAM verdiler ben de aldım taktım (kullanamadım) 1,5 sene garantiye gitti geldi. Sonra askere gittim dönüşte zaten garantileri bitmişti. Vatan computerde ki arkadaş anlamadığı halde farklı RAM vererek zaten PC'yi kullanmama müsade etmedi Ramler garantiden değişti geldi. Anakartı garantiye yolladılar anakartı mahvettiler MAC adresini değiştirmişler düzeltene kadar akla karayı seçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvdia optimizasyonu ile oynuyorum kardeşim.
Dediğim gibi aynı sistem kuzenimde mevcut , değerlerimiz de aynın oyunlarda CPU 80-100 aralığında seyriyor, Ekran kartı 37-50 arasında kullanıyor. Onunla benim aynı ama özellikle GTA V'de ben ve onun aldığı FPS arasında dağlar kadar fark varDarboğaz olup olmadığından emin misiniz? O işlemci açıkcası beni şüphelendiriyor. Darboğaz olsa bile değerler gerçekten düşük. MSI Afterburner kurup değerlerinizi gözden geçirin. İşlemciniz ekran kartını kullanıyor mu yoksa HD Graphics mi kullanıyor öğrenin.
3 seneAlalı ne kadar oldu
ben düşünüyyorum ki bu PSU aldığım da kutusu açıktı ve kabloları da kuzenimkinden farklı. Acaba birisi bunu yüksek bir sistemde kullanıp güç kaybolmasına mı sbebiyet verdi. Çünkü aldığım vatan mağazasında ki çalışanlar gerçekten çok sorumsuzdu. Ben de o an ki heyecanla görmemişim.Dediğim gibi aynı sistem kuzenimde mevcut , değerlerimiz de aynın oyunlarda CPU 80-100 aralığında seyriyor, Ekran kartı 37-50 arasında kullanıyor. Onunla benim aynı ama özellikle GTA V'de ben ve onun aldığı FPS arasında dağlar kadar fark var
3 sene
Önerilerini dikkate alacağım.PSU'nun fps sorunu yapacagını sanmıyorum ekran kartının driver larını kontrol et güncel degilse güncelle ramler kendi mhz sinin altında bir degerde çalışıyo olabilir biostan onları kontrol et normal degerine getir
Teşekkürler kardeşim.E geçmiş olsun hocam o halde.
Vatan computerde ramlerim garantiden değişti demiştim orada ki arkadaş sağolsun biosun ırzına geçmiş bir gireyim dedim. DüzelttimE geçmiş olsun hocam o halde.
Beşer şaşar. Önemli olan çözmüş olman. İyi günlerde kullanman dileğiyle.Teşekkürler kardeşim.
Vatan computerde ramlerim garantiden değişti demiştim orada ki arkadaş sağolsun biosun ırzına geçmiş bir gireyim dedim. Düzelttim![]()
geçmiş olsun kardeşm ben yardımcı olamadım ama olan olmuş bol fpsli oyunlarSorunum çözüldü. BİOS'a girdiğim de RAM hızım 800 MHZye ayarlanmıştı onu 2133 MHz yaptım ve şuan full ayarlarda 90 FPS alabilyorum. Anlayışınız için ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.
Ne demek zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler. Şuan full ayarlarda GTA V'de 65-90 FPS alıyorum. Kafama takıldı girdim BIOS'a yaptım ayarları oldu.geçmiş olsun kardeşm ben yardımcı olamadım ama olan olmuş bol fpsli oyunlar![]()
Bazen o kadar uğraşmak yerine ufak bir şeyden bile kaynaklı olabiliyor o yüzden eksiksiz her şeye bakmak lazımNe demek zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler. Şuan full ayarlarda GTA V'de 65-90 FPS alıyorum. Kafama takıldı girdim BIOS'a yaptım ayarları oldu.