Neler Yeni

İyilikten maraz doğar. Sizce ben mi hata ettim?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Ne güzel ders olmuş sana yediğin küfürlerde küpe olur. Milletin işine çok karışmamak lazım almış işte ne diye iadesiyle uğraşsın. İade etse para alamicak belki kaç ay uğraşıp duracak. Ülkeye ker*zde lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
crazy
evet hata etmişsin, leptop alıcam diyen adama masaüstü önerirsen yarın bir gün yaşayacağı tüm sorunlarda sana yazar, iyilik yapmak isterken belaya (sorumluluğa) kafa atarsın, hani zaten aldıysa olmuşa çare yok, çocuk dikine gidiyosa zaten ikna etmeye harcayacağın vakitte boş, çocuğun tek hatası leptop almak değil monster almak olmuş, daha ucuza daha iyi marka çözerdi.

Gurkanpiro

80+ Gold
evet hata etmişsin, leptop alıcam diyen adama masaüstü önerirsen yarın bir gün yaşayacağı tüm sorunlarda sana yazar, iyilik yapmak isterken belaya (sorumluluğa) kafa atarsın, hani zaten aldıysa olmuşa çare yok, çocuk dikine gidiyosa zaten ikna etmeye harcayacağın vakitte boş, çocuğun tek hatası leptop almak değil monster almak olmuş, daha ucuza daha iyi marka çözerdi.
ya okumuyormusunuz masaustude olur demıs

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
Ne güzel ders olmuş sana yediğin küfürlerde küpe olur. Milletin işine çok karışmamak lazım almış işte ne diye iadesiyle uğraşsın. İade etse para alamicak belki kaç ay uğraşıp duracak. Ülkeye ker*zde lazım.
Doğrudur, ben buna olumlu açıdan bakıyorum bu bana bir sınav olsun. Asıl yardım etmek istememin sebebi o abimiz ile 4 senedir aynı yerde çalışıyoruz ve çocuğu onları almak için parayı kendi cebinden değil gitmiş babasından istemiş sırf onun için üzülüyorum yoksa böyle bir çocuğun yaşayacağı olumsuzluk umurumda olmaz bile. Babası 51 yaşında melek gibi adam

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
Masaüstü olur demiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yasin
başıma gelmiş kadar sinirlendim yemin ederim. bırak ne halleri varsa görsünler enayiler olmadan ticaret dönmez

Top Bottom