Yardım Iyizico parayı geri nasıl çekerim.

shaco27

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,123
kredi kartı ile geçenlerde alış veriş yaptım para iadesi geldi ama karta geri yükleme yok iyizicoda boş yere 4750 tl duruyor iyizicodan bunu çekme yolu varmı.
bynogame ile donote şekli aktarım dedim yüksek mevla diye parayı iade ettiler :D izin vermediler yakalandık kartan çekilen paramızı geri alamıyoruz şaka gibi :D

kredi kartı ile geçenlerde alış veriş yaptım para iadesi geldi ama karta geri yükleme yok iyizicoda boş yere 4750 tl duruyor iyizicodan bunu çekme yolu varmı.
bynogame ile donote şekli aktarım dedim yüksek mevla diye parayı iade ettiler :D izin vermediler yakalandık kartan çekilen paramızı geri alamıyoruz şaka gibi :D
donate yolu veya sahibinden de geçiyorsa iyzico kart olmaz mı öyle.

donate yolu veya sahibinden de geçiyorsa iyzico kart olmaz mı öyle.
bilmiyorum nasıl olucak donate oluyor ama birtane düzgün konu yok komisyon kesintili kendi paramızı çekiyoruz şaka gibi .D

Alabildiniz mi hocam

Alabildiniz mi hocam
zor lu süreç bynomegame bahış gibi attım ordan geri iptal ettiler bu şekilde bahış atatamıssınız diye parasını normal para gibi geldi kart çektim parayı :D

zor lu süreç bynomegame bahış gibi attım ordan geri iptal ettiler bu şekilde bahış atatamıssınız diye parasını normal para gibi geldi kart çektim parayı :D
Benimde 500 lira kadar vardı da İstanbulkartla çözülür dediler. Onaylatamamıştım şimdi onaylandı bakalım çekebilecek miyim 😂

https://forum.donanimarsivi.com/kon...emleri-nasil-yapilir-detayli-anlatim.1111634/
Bu konuda detaylıca anlattım bakabilirsiniz.

Geri