İyzico 2 farklı hesaptaki alışveriş bonusu, birbirlerine gönderilebilir mi?

Parolpara nasıl işlemiyor.
1748264123700.webp

iyzico bakiyenizi ibana karta vs gönderemiyorsunuz marketlerde harcayabilirsiniz göndermek için hesap doğrulaması istiyor ve kart almanızı istiyor bu adımları geçmediğim için deneyemedim.

iyzico bakiyenizi ibana karta vs gönderemiyorsunuz marketlerde harcayabilirsiniz göndermek için hesap doğrulaması istiyor ve kart almanızı istiyor bu adımları geçmediğim için deneyemedim.
Yani sizde bu vodafone pay ile halledemediniz değil mi, birde hangi marketlerde harcayabiliyoruz ?

Hocam vodofone payden qr ile çekebiliyorsunuz başka hesap açın iyzicoda yaptığınız gibi onlardan çekin paraları

Hocam vodofone payden qr ile çekebiliyorsunuz başka hesap açın iyzicoda yaptığınız gibi onlardan çekin paraları
Hocam şimdi sizi çok yordum kusura bakmayın. Son kez bana şunu nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz aşama aşama.

Enermax psu alcam gaminggenden 5500 e. 1500 bonus yatacak.

Başka bir iyzicodan ram alacam 5100e, 1500 bonus yatacak.

Bu iyzico cüzdanındaki paraları nasıl çekeceğim vodafone pay'e ? Seçenek göremedimde iyzico uygulamasında.

Hocam şimdi sizi çok yordum kusura bakmayın. Son kez bana şunu nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz aşama aşama.

Enermax psu alcam gaminggenden 5500 e. 1500 bonus yatacak.

Başka bir iyzicodan ram alacam 5100e, 1500 bonus yatacak.

Bu iyzico cüzdanındaki paraları nasıl çekeceğim vodafone pay'e ? Seçenek göremedimde iyzico uygulamasında.
Hocam vodofone pay uygulamasında para yatırmak için iyzico kartını girceksiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri