okanturk28
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Hadi ya kötüymüş o zaman
Vodafone payle yapılıyoriyzicoyu nakite çevirmeyi de çözse biri madalya takıcaz.
Ya beyfendi para attım izico ya gelmiyor hala siz attınız mı banka kartı mi yapiyoduk napacamKonuyu duyurmak için açıyorum sebebi ise gaming gende ürünler sınırlıyken itopyada da daha fazla.Örnek m2ssdlerte alternafiler çok.Kendimde m2ssd bakıoyrdum
![]()
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6400MB Yazma) | ITOPYA
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6400MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile LSE10Z001TG8 ITOPYA'dawww.itopya.com
İyizcoydu parolaparaydı derken
500+300+400
Bilgiyi kendim müşteri hizmetlerini arayarak aldım.Şimdiden alacaklarınız hayırlı olsun.
Dipnot:Arkadşalar ilk siparişe özel 500tl kampanyası maalesef geçerli değilmiş.
Ödeme ekranında kredi kartını girersen taksitle alırsıniyzico da taksitli alım gibi bişi var mı
Taksit var ama vade farkı koyuyor, vade farksız taksit yok bildiğim kadarıyla.iyzico da taksitli alım gibi bişi var mı
Teşekkürler hocam bilgi içinTaksit var ama vade farkı koyuyor, vade farksız taksit yok bildiğim kadarıyla.
Çünkü ben de bi' kaç ürüne baktım, kredi kartıyla 3 taksit vade farksız alabiliyorum ama Iyzico ödemesinde yok.
İyzico ya parolapara hesabını ekleyip ödemeyi onunla yapıyon galibaYa beyfendi para attım izico ya gelmiyor hala siz attınız mı banka kartı mi yapiyoduk napacam
Onu yaparsan ekstra indiri noluyo ben geçtim onu bana paramı versinler yeter direkt atfim çünkü artık geri gelmesi lazm ki kullanayım en kötüİyzico ya parolapara hesabını ekleyip ödemeyi onunla yapıyon galiba
Nasıl yapıyoruz?Vodafone payle yapılıyor
bakiye yükle yerine gel kredi kartı ile yükleye tıkla iyzico sanal kart bilgilerini gir parayı vodafone paye aktar qr kod ile atmden çekNasıl yapıyoruz?
Kesin oluyor mu bu ?bakiye yükle yerine gel kredi kartı ile yükleye tıkla iyzico sanal kart bilgilerini gir parayı vodafone paye aktar qr kod ile atmden çek