A ahmet_kr 80+ Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ahmethan kara Dün, 11:48 #1 Merhaba iyzico mobil uygulamasında Türk Telekom ile mobil ödeme yapmaya çalıştığımda 3544 numarasından işleminize onay verememekteyiz diye mesaj alıyorum bu sorunun sebebi nedir?
Merhaba iyzico mobil uygulamasında Türk Telekom ile mobil ödeme yapmaya çalıştığımda 3544 numarasından işleminize onay verememekteyiz diye mesaj alıyorum bu sorunun sebebi nedir?
Y Yıldırımruya 80+ Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 59 Dün, 11:54 #2 1 saat önce de papara açılıp kapandı belki denetim yapıyorlardır
A ahmet_kr 80+ Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ahmethan kara Dün, 11:55 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yıldırımruya yazmış: 1 saat önce de papara açılıp kapandı belki denetim yapıyorlardır Devamı için tıklayın... Dün olmuyordu
Yıldırımruya yazmış: 1 saat önce de papara açılıp kapandı belki denetim yapıyorlardır Devamı için tıklayın... Dün olmuyordu
tekino 80+ Bronze Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 968 Dahası Reaksiyon skoru 394 İsim Tekin Ayber Dün, 11:57 #4 İnternette sıkı kontrol yapıyorlar, finans sistemleri denetleniyor, aşırı oynaklığa karşı... Aynı internet kısıtlamaları gibi.
İnternette sıkı kontrol yapıyorlar, finans sistemleri denetleniyor, aşırı oynaklığa karşı... Aynı internet kısıtlamaları gibi.