Hesabı açtım açar açmaz para yollamaya çalıştım kart oluşturmamiştim açıklamaya söylenen sayıyı doğru şekilde yazmama rağmen . Müşteri hizmetlerine yazıyorum 4 saat oldu en ufak cevap yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi mouse alcaktim
alakasız biraz ama ne alıcaktın model olarak 2 gün içerisinde yatar diye biliyorum sabah bakarsınHesabı açtım açar açmaz para yollamaya çalıştım kart oluşturmamiştim açıklamaya söylenen sayıyı doğru şekilde yazmama rağmen . Müşteri hizmetlerine yazıyorum 4 saat oldu en ufak cevap yok bilgisi olan yardımcı olabilirmi mouse alcaktim
Model o wireless alcam beyaz siyahını kullaniyom çok güzel haste 2 var kutusunu açmadım satcam onu bunu da ucuza geliyo diye alcamalakasız biraz ama ne alıcaktın model olarak 2 gün içerisinde yatar diye biliyorum sabah bakarsın
Para attım ama malesef nasi geri alcam parayıpara atarak yapılmıyoor ki zaten kartı kaydedip yapıcaksın para atıp bir şey alıcaksan ondan bahsediyorsan da farklı kartlardan dene papara da sorun yaşmadım ben
yüklediğinmiz parayı direkt geri çekebilirisniz diye biliyorum kampanyadan gelenleri çekemiyorsunuzModel o wireless alcam beyaz siyahını kullaniyom çok güzel haste 2 var kutusunu açmadım satcam onu bunu da ucuza geliyo diye alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Para attım ama malesef nasi geri alcam parayı
Parolapara mi ne onu kullanmak istemiyorum direkt olarak iyzicoya attığım parayla alsam yararlanabilir miyim kampanyalardanyüklediğinmiz parayı direkt geri çekebilirisniz diye biliyorum kampanyadan gelenleri çekemiyorsunuz