🔥İndirim İyzico parola kombosu uygulanabilecek ürünler

scyrox öneririm 1800 e geliyor her indirim ile alınır para yoksa mchose de alınır ama scyroxu hem satarken iyi olur hem de daha iyi sensör mcu vesaire daha iyi kalite olarak öneririm para yetmesse mchose de olur tabii ki ikisinden şaşma bu bütçede yada wraithde a9 plus var ön siparişte oda 600 e geliyor baya iyi sadece 8k değil 8 k da olmamamısı bence daha iyi gram stabil çalışmıyor bu 4k veya 8k 1 k kullanıyorum ben hala daha oturtamamışlar (işlemcim iyi ) onla alakası yok yani soylicek olanlar için özetle scyrox al beklerim 1 hafta diyosan a9 plus al yada mchose sıralaman bu şekilde olsun
600 nasıl geliyor

Zaten çok fazla nasıl yapıldığı ve tek tek ürünler için konu açıldı nasıl yapılır sorusundan ziyade gördügünüz alınabilecek ürünleri bu konunun altında toplarsak gören direk çekebililir boş mesajlar yerine.
3-4 farklı hesapla ben bu ikisini birleştirerek ürünler aldım sizde çevrenizdekilere hesap açıp ekstra bi kaç ürün daha çekebilirsiniz.
iyzico ile konuştuğumda ilk sipariş 500 için
Gaminggen
Pckolik
Gencergaming bunların ilk sipariş 500 e dahil olduğunu söyledi laptop.com ve itopya dahil değil dedi fakat son 2 gün içinde ordan bişey alıp ilk sipariş yatan varsa sslesin 2sinde de güzel ürünler çıkıyor arada

Benim şimdilik gördüğüm güzel Fiyata gelen ürünler. PcKolik

Corsair HS55 Wireless Hem pcklikte indirimde hemde 900cback var 2299 a geliyor
Corsair HS65 Wireless 4700 diger sitelerde satış fiyatı 3000 e geliyor
Lian Li Lancool 207 Beyaz En ucuz akakçe de 4k gözüküyor 2800 e geliyor
VENTO VG3400S 650W 80+ 2400e geliyor içinde hydro 80 650 büyük ihtimal tek psu fiyatı 2.2k

Gaminggen burda ekstra yüzde 10 var

MCHOSE L7 Pro 8K 1260 liraya geliyor techpowerup incelemesinde beğenilmiş budget hafif en iyi mouselardan aktif kullanıyorum 1 aydır
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect En ucuz manyetik klavye 990 liraya geliyor 200 300f farkla diğer renk kablosuz vb versiyonları var
ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 4400liraya geliyor ben 1200 versiyonunu kullanıyorum gerçekten kaliteli psu
XPG Valor Mesh 750w Gold 3130 liraya geliyor psu kyber 750 harici almak isteseniz 3.7k kasa bedavaya geliyor yanında ama max gpu desteği 305mm ona dikkat edin
GuliKit KK3 PRO Kablosuz Gamepad 1080liraya geliyor diğer modellerde var gaminggene yeni eklenmiş nasıldır bilmiyorum
Hocam sağlam çift monitör kolu var mıdır acaba bu kampanya ile alabileceğimiz. En kötü ihtimalle tek kol.

Aileme ait parolapara ve iyzico hesabı açıp, daha önce cashback aldığım gaminggentr hesabımdan alışveriş yapsam cashback yinede verir mi ?

İyzico kayıt ol 500tl ve %10 kampanyalarına katıl daha sonra parolpara uygulamasına gir bakiye yükle ve parolara sanal kart bilgileriyle Gaming genden iyzcio ile öde seçeneği ile ödeme yap bu kadar. Anında cashbackler düşüyor
ikisinde de onaylı hesap olmaya gerek yok mu ?

Zaten çok fazla nasıl yapıldığı ve tek tek ürünler için konu açıldı nasıl yapılır sorusundan ziyade gördügünüz alınabilecek ürünleri bu konunun altında toplarsak gören direk çekebililir boş mesajlar yerine.
3-4 farklı hesapla ben bu ikisini birleştirerek ürünler aldım sizde çevrenizdekilere hesap açıp ekstra bi kaç ürün daha çekebilirsiniz.
iyzico ile konuştuğumda ilk sipariş 500 için
Gaminggen
Pckolik
Gencergaming bunların ilk sipariş 500 e dahil olduğunu söyledi laptop.com ve itopya dahil değil dedi fakat son 2 gün içinde ordan bişey alıp ilk sipariş yatan varsa sslesin 2sinde de güzel ürünler çıkıyor arada

Benim şimdilik gördüğüm güzel Fiyata gelen ürünler. PcKolik

Corsair HS55 Wireless Hem pcklikte indirimde hemde 900cback var 2299 a geliyor
Corsair HS65 Wireless 4700 diger sitelerde satış fiyatı 3000 e geliyor
Lian Li Lancool 207 Beyaz En ucuz akakçe de 4k gözüküyor 2800 e geliyor
VENTO VG3400S 650W 80+ 2400e geliyor içinde hydro 80 650 büyük ihtimal tek psu fiyatı 2.2k

Gaminggen burda ekstra yüzde 10 var

MCHOSE L7 Pro 8K 1260 liraya geliyor techpowerup incelemesinde beğenilmiş budget hafif en iyi mouselardan aktif kullanıyorum 1 aydır
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect En ucuz manyetik klavye 990 liraya geliyor 200 300f farkla diğer renk kablosuz vb versiyonları var
ENERMAX Revolution D.F. X 1350W 4400liraya geliyor ben 1200 versiyonunu kullanıyorum gerçekten kaliteli psu
XPG Valor Mesh 750w Gold 3130 liraya geliyor psu kyber 750 harici almak isteseniz 3.7k kasa bedavaya geliyor yanında ama max gpu desteği 305mm ona dikkat edin
GuliKit KK3 PRO Kablosuz Gamepad 1080liraya geliyor diğer modellerde var gaminggene yeni eklenmiş nasıldır bilmiyorum
Hocam indirimi nasıl uygulayabilirim

Sade fifa için nasıl gamepaddir bu bilginiz var mı ?
Ben aldım 7 Nisan gibi ön incelemesini yaparım. 3 kampanya ile 1080tl ye geldi o fiyata rakibi yok. 3k ya kadar en iyi gamepad hangisi dersen Cyclone 2 derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi mi? Fiyatına göre özellikleri iyi gibi duruyor
Ürünün yüksek gecikme değeri olduğunu gördüm onun dışında güzel ürün.

Ben aldım 7 Nisan gibi ön incelemesini yaparım. 3 kampanya ile 1080tl ye geldi o fiyata rakibi yok. 3k ya kadar en iyi gamepad hangisi dersen Cyclone 2 derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünün yüksek gecikme değeri olduğunu gördüm onun dışında güzel ürün.
İyzco parol para gamingen birleşimi diye almayı planlıyorum. Amacım fifa

Decathlondan %20 iade gözüküyor anneler günü kampanyası. 1000/500 ile birleştirebiliyor muyuz ?.
Bu ikisi birleşirse maximum kart ile 2000 tl üzerine 300 tl maxipuan veriyor. Eğer bu üçü birleşirse 2000 TLlik alışverişe 1200 tl indirim olur.

Geri