Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyalarını kullanırken parolakartımın limitini ayarladığım halde limit yetersiz uyarı sebebiyle alışverişimi yapamadım 5 kere denememe rağmen.

anlamadığım tek şey iyzico ile öde diyip nasıl parlapara kartını kullanıcaz.
salaklığımı aydınlatın
iyzico uygulamasından kayıtlı kartlarda 'varsa' banka veya kredi kartın sil
parolapara kartı bilgilerini (parolapara uygulamasında görebiliyorsun iban skt şeklinde) iyzicoda bu bilgileri kart olarak kaydet. daha sonra iyzico öde olarak yapabilirsin.

arkadaşlar parolaparada iyzicodaki gibi bi kampanyaya katılma butonu falan yok otomatik olarak geliyor cashback değil mi?
hayır gerek yok. parolapara uygulamasında direkt para düşecek. iban yazarak kendi hesabına direkt aktarabiliyorsun.

iyzico'daki bakiyeyi de; istanbulkart uygulamasından 'para yükle' seçeneğine tıkla
iyzico uygulamasından sanal kart bölümünden yine (kart numarası skt) gibi bilgileri istanbul kart uygulamasına yaz ve paranı istanbulkarta aktar.
istanbulkarttan hesabını doğrula ve istanbulkarttan kendi hesabına aktar.

iyzico hesabını açtığınızda toplam 3 adet kampanyaya katılmanız gerekiyor. bu kısmı atlarsanız cashback alamazsınız. iyi günler ;)

edit: örneğin 3000tl lik alışveriş yapıcaksanız, indirimi göze almayın. parolapara hesabına direkt 3000tl yatırın. yoksa limit yetmez gözükür.

Beyler bu işlemi en hızlı nasıl tamamlayabilirim bi indirim kullanacaz boğazımızda kaldı :D

1747670654135.webp

Parapola uyari veriyo kayit olurken yasiyan varmi

Parolaparaya alacağın ürün tutarı kadar parayı yatır sonra Parolapara kartını iyzico ya kaydet ödeme esnasında iyzico da kart görünecek parayı da çekecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prolaparaya ürün tutarı kadar nakit at sonra Parolapara kartı iyzico ya kaydet . Ödeme esnasında iyzico ile öde dediğinde kartlarda parola para kart görünecek . Para atmadan yaparsan bakiye yetersiz diyor
Dediğiniz gibi yaptım 4.188 ₺ lik alışverişimde 1.418 ₺ iyzico para iadesi aldım çok iyi değil mi :)
Aldığım ürünler AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine klavye ve Razer Basilisk v3 X HyperSpeed.
Ayrıca cashbacklerin kullanım süresi var mı ?

Son düzenleme:
Parola parada Kimlik doğrulamada beklenmeyen bir hata oluştu diyip duruyor kaldım orda yaşıyan varmı ?

Arkadaşlar tanıdığımın üzerine parolapara hesabı açtım, nfc olduğu için kendi telefonum ile yaptım. Para gönderirken parolapara uygulamasının verdiği iban benim çıkış yaptığım kendi hesabımın ibanı olarak verildi ve havaleyi eski hesabıma yapmış olduk. Bu problemi yaşayıp çözebilen var mı? Yeni açtığımız hesaba para yatıramadım...

papara hesabımdan parolapara hesabıma iban yoluyla para göndermeye çalıştığımda bu ibana para gönderemezsin diye hata veriyor, ama önceden çalışıyor mu diye 10tl test etmiştim çalışmıştı bu hata sonradan karşıma çıktı.

papara hesabımdan parolapara hesabıma iban yoluyla para göndermeye çalıştığımda bu ibana para gönderemezsin diye hata veriyor, ama önceden çalışıyor mu diye 10tl test etmiştim çalışmıştı bu hata sonradan karşıma çıktı.
Aynı sorunu yaşadım mecbur garantiden attım. Papara ibanı blokluyor 2. Kez ödemeyi denerken.

gaminggentr kampanyası görünmüyor bende başka bunu yaşayan varmı?
sadece bayram alışverişi %25 ve ilk ödemeye %50 cashback katılabildim. ne kadar fark çıkar ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri