Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Benim gibi alışveriş yapıp da cashbackleri aldıktan sonra onları kullanarak 2. Alışveriş yapmak istediğinizde SMS doğrulama kodu alamayan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor çünkü.

Arkadaşlar gaming firmasından kampanyalı alışveriş yapmıştım, şimdi başka bir iyzico hesabı üzerinden aynı üyeliğimle tekrar alışveriş yaparsam sıkıntı çıkarır mı yoksa başka gaming.gen üyeliği alıp yeni profille mi sipariş vermem gerekir. Aynı hesaptan farklı siparişlerde bu kampanyaları sıkıntısız kullanan var mı acaba

Arkadaşlar gaming firmasından kampanyalı alışveriş yapmıştım, şimdi başka bir iyzico hesabı üzerinden aynı üyeliğimle tekrar alışveriş yaparsam sıkıntı çıkarır mı yoksa başka gaming.gen üyeliği alıp yeni profille mi sipariş vermem gerekir. Aynı hesaptan farklı siparişlerde bu kampanyaları sıkıntısız kullanan var mı acaba
Hocam tavsiyem yeni bir gaming.gen hesabı açın ve ödeme için mutlaka başka bir kart kullanın. Bana farklı iyzico hesabıyla aynı karttan ödeme yapınca ilk alışveriş iadesi gelmedi.

Arkadaşlar parolapara hesabı benim üstüme ancak iyzico hesabını annemin üstüne açsam bu şekilde yapabiliyor muyum?

İtopyadan aldığım m2 ssd
İndirimlerle 1350tlye geldi ama itopya 2 gün geçti hala kargoya vermedi ürünü.Dün gece gaminggen den ürün aldık bugün kargoya çıktı.
Hocam 1350 tl ye nasıl geldi iyzico itopyada yok diye biliyorum

İtopyada var hocam.İyzico kampanyalara gelirseniz aşağılarda itopya yüzde 10 kampanyası var hâlâ.Onu bide %25 bayram artı parolapara 400tl ile toplam 1150tl indirim oldu 1350tlye geldi.
Güzelmiş hocam ssd bakıyordum bende harici olarak kullanacağım tavsiye eder misiniz aldığınızı dram var mıymış

Güzelmiş hocam ssd bakıyordum bende harici olarak kullanacağım tavsiye eder misiniz aldığınızı dram var mıymış
1350TL'ye geliyorsa DRAM çok da önemli değil, diskin kalitesi iyi (hele ki 1.35k fiyata göre). DRAM yok.

Hocam dram i yok ama aynı paraya g2 1tb vardı onda dram var ama kronik çok ısınan modeli imiş.Benim de 500gb m2 ssd im bozulmuştu bu ısınma olayı önyargı oluşturdu bana yine bozulursa diye almadım o yüzden.Hızı zaten saniyede 5gb a 4gb okuma yazma.Pci e 3.0 anakartım olduğu için maks 4gb hız görücem ama çok yeterli bi hız zaten.Ben asıl depolama olarak aldım ama hızını da görünce alayım dedim dram olmasa da olur.

GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
Bu indirimler gaming gentrnin 10% indirimi disinda wraithde de gecer mi bayram indirimi geciyordu diye hatirliyprum ama parola para'dan emin degilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,775
Üyeler
184,682
Son üye
İsa arslan
Geri