Neler Yeni

İzin Olmadıkça Bana Sistem Falan Yok!

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Merhaba Arkadaşlar,
16 yaşındayım ve Fen Lisesi öğrencisiyim.
Buna benzer bir konuyu sabah açmıştım ancak verilen fikirlere cevap olarak bu konuyu açıyorum..
Evde bu konu açılınca evde sinirlenmeyen kalmıyor..( Kısacası her teklifi sunsam da cevap HAYIR olmaz, oyun yok, satılmaz cevapları alıp duruyorum)
Aldığım laptop canımı iyice sıktı.
Nedenlerini beni hatırlayan arkadaşlar bilir örneğin:
97 derece işlemci...
FPS'ler mükemmel (!)
...
Sadece istediğim minik bir sistem Allah'a şükür imkânımız var ancak her zaman bu sistem olayı bir hayal olarak kalıcakmış gibi geliyor :(
Yardımcı olan ve dertleşen arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

Chapin

80+ Silver
Merhaba Arkadaşlar,
16 yaşındayım ve Fen Lisesi öğrencisiyim.
Buna benzer bir konuyu sabah açmıştım ancak verilen fikirlere cevap olarak bu konuyu açıyorum..
Evde bu konu açılınca evde sinirlenmeyen kalmıyor..( Kısacası her teklifi sunsam da cevap HAYIR olmaz, oyun yok, satılmaz cevapları alıp duruyorum)
Aldığım laptop canımı iyice sıktı.
Nedenlerini beni hatırlayan arkadaşlar bilir örneğin:
97 derece işlemci...
FPS'ler mükemmel (!)
...
Sadece istediğim minik bir sistem Allah'a şükür imkânımız var ancak her zaman bu sistem olayı bir hayal olarak kalıcakmış gibi geliyor :(
Yardımcı olan ve dertleşen arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
Gizlice sat hiç bir şey diyemezler.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beklemekten çaren yok bence. Ya kendin çalışıp alırsın. Laptopu satmazsın onların malı kalsın. Ya 18ine kadar beklersin.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Beklemekten çaren yok bence. Ya kendin çalışıp alırsın. Laptopu satmazsın onların malı kalsın. Ya 18ine kadar beklersin.
Çocukluğumda biraz olsun oyun oynamak istiyorum güzel bir sistemle bu şimdi olmaz ise meslekten sonra olur ki bu en az 6-7 sene.. Bu konuyu açtığım an içime bir ürperti geliyor. Herkes bağırıyor...

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Fen lisesine gittiğine göre derslerin baya iyi aslında sistem de alabilirsin fakat bir bağımlı olursan derslerin için acayip sıkıntı olur. Ders çalışırken aklına pc oynamak gelir 1 gün ders çalışmıyım nolcak diye oturursun ondan sonrası kopar gider.

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Fen lisesine gittiğine göre derslerin baya iyi aslında sistem de alabilirsin fakat bir bağımlı olursan derslerin için acayip sıkıntı olur. Ders çalışırken aklına PC oynamak gelir 1 gün ders çalışmıyım nolcak diye oturursun ondan sonrası kopar gider.
Ben sadece tatillerde oynarım dostum benim böyle bir kuralım var hafta içi yok :) Ve sistemim olursa kendimi kontrol altında tutarım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom