A Abranas 80+ Bronze Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 730 Dahası Reaksiyon skoru 510 İsim Semih Yıldız 26 Nisan 2021 #40 Death note ( anime ) Rick and morty Avatar the last airbender
Noren 80+ Silver Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 3,004 En İyi Cevap 2 26 Nisan 2021 #41 Arda54_TR yazmış: film/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz. Devamı için tıklayın... The Walking dead çok keyifliydi benim için kendimi zombilerden kaçıyomuş gibi hissediyordum en sevdiğim karakter ise darel idi zamanı olanlara tavsiye ederim
Arda54_TR yazmış: film/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz. Devamı için tıklayın... The Walking dead çok keyifliydi benim için kendimi zombilerden kaçıyomuş gibi hissediyordum en sevdiğim karakter ise darel idi zamanı olanlara tavsiye ederim
Shlimazl 80+ Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 498 Dahası Reaksiyon skoru 180 İsim Ömer Faruk Sarı 26 Nisan 2021 #42 Arda54_TR yazmış: film/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Ragnarok,On My Block (çok sardı neden bilmiyorum) ve Daybreak çok hoşuma giden dizilerdi
Arda54_TR yazmış: film/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Ragnarok,On My Block (çok sardı neden bilmiyorum) ve Daybreak çok hoşuma giden dizilerdi