- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav bunlar bedava günahını vermez. Disneye tek kelime edemediler. Hepsi reklam yüzü.kaynak sağcıgazete .d
gerçekten böyleyse araştırılması gerek 23 milyon az bir para değil
Yav bunlar bedava günahını vermez. Disneye tek kelime edemediler. Hepsi reklam yüzü.kaynak sağcıgazete .d
gerçekten böyleyse araştırılması gerek 23 milyon az bir para değil
TR'deki en büyük konserlerden biriydi. 350 bin kişi vardı ne 10 bini.Kabul etmiyorum konsere 10000 kişi gitse kişi başı 2300tl yapıyor ben böyle bir saçmalık görmedim. İzmirin yolları suyu işi tabiri caizse bok gibi boşuna para harcıyorlar
He o zaman verilen para sorun olmuyor.TR'deki en büyük konserlerden biriydi. 350 bin kişi vardı ne 10 bini.
Verilen bir para yok hocamHe o zaman verilen para sorun olmuyor.
Knka kur farkı yüzünden yok oluyor paranın doğru kullanılamamasının dolayı hatta bunla ilgili bir video vardı bulursam atarimYav konuyla ne alakası var. Ortalıkta bir kanıt mı var 23 milyon TL aldığına.
Çalınan 180 milyar TL nerde halk önce bunun hesabını sorsun da yemişim Tarkanı.
Resmen israf.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Bunun a partisi b partisi yok böyle israflar olamaz.
Erdoğan'ın yaptığı yalan açıklamayı mı diyorsun.Knka kur farkı yüzünden yok oluyor paranın doğru kullanılamamasının dolayı hatta bunla ilgili bir video vardı bulursam atarim
İzmir'in durumu ortada bakımsız aynı Mersin gibi aynı şeyin biri mavisi biri lacivertliErdoğan'ın yaptığı yalan açıklamayı mı diyorsun.
128 milyar dolar öyle buhar olmak için çok ciddi bir para. 128 milyar dolar var mıydı bilmiyorum ama para çaldıklarından eminim.İzmir'in durumu ortada bakımsız aynı Mersin gibi aynı şeyin biri mavisi biri lacivertli
Bu arada bn Erdoğan'ın açıklamasını değil o kurbfarki yüzünde n olduğunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kur artıyor para basılıyor sonra para buhar oluyor
30 İq koyun seniSeçimde de milyarlarca TL harcandı yazık değil mi ?
Millet vekili maaşları ayrı israf düz memur maaşı vereceksin bunlara.Seçimde de milyarlarca TL harcandı yazık değil mi ?
Ülke 5 senede 800 milyar dolarlık mal alıp karşılığında dışarıya 672 milyar dolarlık mal satıyorsa aradaki 128 milyar havadan gelmiyor, devlet halkın ihtiyaçlarını karşılamak için piyasaya milyarlarca dolar saçıyor, şuan bile alım/satımda tam olarak artıya geçemedik. Kamyonlarla götürmüyorlar parayı.128 milyar dolar öyle buhar olmak için çok ciddi bir para. 128 milyar dolar var mıydı bilmiyorum ama para çaldıklarından eminim.
Bu kadar çalmamışsalar bile bir şey çalmışlardır.
Ppme Atatürk koyayım Atatürkcu olayım daha tartışmayı beceremiyorsun evinde baba parası yemeye devam. Salyalarini klavyenden çek evlat.30 İq koyun seni