İZMİR'DE KARAKOLA SALDIRI 16 Yaşında Çocuk!

İnstagram hesabında iş*din Türkiye de yeniden eylemlere başlıyacağına dair bir video var zaten çocuk ölürken Allahu Ekber diye bağırıyordu ordan anlamıştım

16 yaşında çocuk pompalı tüfekle 2 polisi öldürmüş.
Bunları galiba para ile tutup beyinlerini yıkıyoelar o şekil yapıyorlar bunu zaten ceza almayuz diye. 16 yaşındakilerede normal ceza uygulanma işi bu yüzden oldu sanırsam.

Bunları galiba para ile tutup beyinlerini yıkıyoelar o şekil yapıyorlar bunu zaten ceza almayuz diye. 16 yaşındakilerede normal ceza uygulanma işi bu yüzden oldu sanırsam.
Aynen erdoğan öyle bir açıklama yapmıştı küçük yaştaki suçlarla ilgili çalışmamız var diye

Bunları galiba para ile tutup beyinlerini yıkıyoelar o şekil yapıyorlar bunu zaten ceza almayuz diye.
steamdeki arkadaşımın kendi görüşü,karar takdir forumun

1757424182471.webp

steamdeki arkadaşımın kendi görüşü,karar takdir forumun

Alıntıyı görüntüle
Dini kullanmaları doğru sadece dini değil, milliyetçiliğide kullandılar, Ulucamii de bomba patlattıklarında bilerek türbanlı giydirmişlerdi kadını, ama geçmişini araştırdıklarında dinle alakası olmadığı ortaya çıktı. Dinle mesaj verip ortalığı germeye çalışıyorlar, Türk-Kürt meseleside aynı tamamen iç savaş planı. Böyle bir ülkede polis vuramıyor bak amerikalı aynasız videosunu izle çocugun ayağına sıkıyorlar. Bu pisliği neden yaşatıyorsun? kim engel oluyor idama bunların açıklanması lazım, bu şerefsizi ben olsam kafasına sıkmıştım polislikten atılsam bile.

Bu ülke artık düzelmez yani ülkenin düzgün birşeyi yok düşünsenize ülkede güzel diyebileceğimiz bir şey kalmadi yada vardır benim aklima gelmiyor zaten BANA GÖRE baştaki kişi müslüman filanda değil ha yani beni bağlamaz dini ama Müslümanlığı kullanarak bu zamana kadar gelmiş halk yoksulluktan bıkmış hergun insanlar katlediliyor geçen bizim dükkanın önünde cingenler vardi birisi madde satmaktan içeri girmişti daha 2 ay olmadi geçen baktım çıkmış dolaşıyor insanlari bölebildikleri kadar böldüler herkes farkli bir şey diyor herkes farkli birşeyi destekliyor bunun sonu iç savaş gibi duruyor hala akp yi destekleyen tanıdıklarım var şaşıp kalıyorum yani neyini destekliyon adam durumuna bahcelinin yürüdüğü videoyu koymus arkaya bitane türk müziği he noldu yarın abd host dese ac kalirsin daha onlari destekliyor

Geri