Mahkeme işlerinden anlayan varmı ?

Ben 16 yaşında değilim hocam bana çarpan kişi 16 yaşında ben 18 im
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Malesef 2 ay oldu daha yeni ifadeye çağırıyorlar
Avukatı beğenmiyorsan yüzdelikle başka bir avukatla anlaş ama sakın sigorta şirketlerinin simsarları falan sana ulaşırsa kanma onlara. Avukat min asgari tarife maks %25 alır. O hasar danışma büroları en az %30 alır %10 almış gibi gösterir. Ruhsat sahibi de davalı olarak gösterilir tazminat davasında. Araç işletenin sorumluluğu diye geçer borçlar kanununda.

A
Avukatı beğenmiyorsan yüzdelikle başka bir avukatla anlaş ama sakın sigorta şirketlerinin simsarları falan sana ulaşırsa kanma onlara. Avukat min asgari tarife maks %25 alır. O hasar danışma büroları en az %30 alır %10 almış gibi gösterir. Ruhsat sahibi de davalı olarak gösterilir tazminat davasında. Araç işletenin sorumluluğu diye geçer borçlar kanununda.
Anladım yok zaten bizi öyle daha hastaneden çıktıktan hemen sonra 5-6 avukat aradı yok işte aracın sigortasına dava açalım vb. Şeyler söyledi babam bi otel de müdür olduğu için direk çalıştığı otelin avukatı ile görüşüp davaya o baskım diye konuşmuş sadece avukat dosya oluşmadan bişey yapmak yanlış olur dedi ona biraz kafam takıldı mahkeme bize işte şu şu tarihte mahkeme var diyince elindeki raporları falan o zaman sunucağını söyledi

A

Anladım yok zaten bizi öyle daha hastaneden çıktıktan hemen sonra 5-6 avukat aradı yok işte aracın sigortasına dava açalım vb. Şeyler söyledi babam bi otel de müdür olduğu için direk çalıştığı otelin avukatı ile görüşüp davaya o baskım diye konuşmuş sadece avukat dosya oluşmadan bişey yapmak yanlış olur dedi ona biraz kafam takıldı mahkeme bize işte şu şu tarihte mahkeme var diyince elindeki raporları falan o zaman sunucağını söyledi
Son durum ne

Arkadaşlar 2 ay önce tanıdığım biri tarafından ayağım kırıldı kuzenimle gezerken arabasını üzerime sürmesi yüzünden bacağım kaldırım ile arabanın arasında kaldı kısacası kaçamadım ve sağ bacağımda ki kaval kemiğim ve yanındaki ince kemikte 3 kırık 4 çatlak oluştu aracı süren çocuk 16 yaşında ehliyetsiz ve araç ta başkasına ait bildiğim kadarıyla amcasının polise söylediği kadar şaka yapmak istemiş ama frenle gazı karıştırıp bana çarpmış iki kez panik olduğu için de bacağımın üstünden geçti koktuğu için de kaçtığını söylemiş bügün kendisini adliyeye çağırmışlar babam bana göre olayın üstünde hiç durmuyor avukat tutmuş bi tane avukatın hiçbişeyden haberi yok polis bana dosya numarası fln da vermedi dosyayı da inceleyemiyorum sizce bu çocuğa mahkeme takipsizlik fln verip davayı kapatır mı dava sonuçlarını fln e devlet üzerinden nasıl görüntüleye bilirim yardım ederseniz sevinirim teşekkür ediyorum
Korktukça kemiklerini kırmış.

Malesef bacakta bide tatlı kaşığı kadar bi yarılma delinme oldu alçı daha çıkmadı 3 ay oldu yarın gidicem inşallah çıkarır lar ama çocuk hala rahat rahat geziyor
Hocam muhtemelensize kasıtlı olarak çarpan kişinin işi psikiyatri ile biter.Size Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,225
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm
Geri