Neler Yeni

İzmirde nerde eylem yapiliyo

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Ali
Benim söz söylemem için birisinin bana laf atmasına gerek yok ne yobaz olduğunuzu söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli olanı söylesene sen bi
Ben farklı bir şey ima etmiyorum belki arkadaşındır sadece bu konudan tartışıcak olan herkesin gitmesini söylüyorum.

CupOk

80+ Bronze
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Alıntıyı görüntüle

hayatın yalan lan senin olanı göstermiyorum diyip ağzının suyu aka aka o arabaları koyup 23kya telefon arayan adamsın onu da yd arıyosun noldu vergi vermek zoruna mı gitti gariban ezik

23k ile götümü siliyorum ben

Alıntıyı görüntülepuhhahah patlatma

Alıntıyı görüntüle

yine ezikce davranıslar
Yardı, babasının kredi kartıyla aldığı zula hesabını kaybetmiş panelci

Son düzenleme:

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Oğuzhan
Ben farklı bir şey ima etmiyorum belki arkadaşındır sadece bu konudan tartışıcak olan herkesin gitmesini söylüyorum.
Arkadasim değil kardeşim okuduğunu anlaman olmaması lazım bu sonucu çıkarmanın için

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Ali
Arkadasim değil kardeşim okuduğunu anlaman olmaması lazım bu sonucu çıkarmanın için
Bak dostum daha fazla uzamaması için hiçbirşey yazmıyorum bana sataşmayı bırakıp gider misin acaba ? Bak sana hiçbirşey söylemiyorum

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
...
hapis yatacak adamlar belli kardeşim sokakta polise taş atan sözde türkler

noldu karşı cıkacak bir şeyin kalmayınca panelci diye mi suçluyorsun ahahha
keske polislerin kendi halkina uyguladigi esitsiz gucu de biraz hesaba katsanız hocam, sadece kendi hakkini savunmak icin gelen insanlara 2 kutu biber gazı sıkanlara, universiteli kizlari yerde tekmeleyenlere, 65+ yas ustu kisilerin yuzlerini sisirenlere felan ama ben ne sizin ne o protestolara gittiginizi ne de oyle bu konuda cok bilgi sahibi oldugunuzu dusunmuyorum

CupOk

80+ Bronze
anime girl den açıklama
images (44).jpeg

Biz de toplandık forumdaki utangaçlarla 3 gündür tartışıyoruz yeri geliyor bazıları yaş söylemeden abilik taslıyor. Aha bir tanesi velet çıktı bile ben kalanlardan da şüphelenmeye başladım

ensareiz

80+ Silver
bakın cidden baya üstüme falan geldiniz eyvallah da benim taraf tuttuğum falan yok ampülle falan işim olmaz yani sabahtan beri atıp tutuyorsunuz

Alıntıyı görüntüle

Biz de toplandık forumdaki utangaçlarla 3 gündür tartışıyoruz yeri geliyor bazıları yaş söylemeden abilik taslıyor. Aha bir tanesi velet çıktı bile ben kalanlardan da şüphelenmeye başladım
zula oynamak ile veletliğin alakasını arıyorum halis muhlis türk oyunumuz ? battı mı

Top Bottom