forzabagimlisi
80+ Bronze
çok parası var i3 10100f kullanıyor helal dostuma adam tutumlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
YD IPHONE 15 ARARKEN BİZDİR
Deme oyle reis ekonomi iyiAlıntıyı görüntüle
çok parası var i3 10100f kullanıyor helal dostuma adam tutumlu
Alıntıyı görüntüle
YD IPHONE 15 ARARKEN BİZDİR
savunacak hiçbirşeyiniz yok işiniz gücünüz şov konuyu sapıtmaya devamAhahahahahahaha patladim reis
Agla az daha
oğlum ağlican mı la gariban hani çok paran vardı hayatın yalan lan sen dobloya binince lüks gören bi tipsinsavunacak hiçbirşeyiniz yok işiniz gücünüz şov konuyu sapıtmaya devam
Kardeşim siz niye adamakıllı tartışamıyorsunuz hep bir hakaret hep bir hakaret, desteklediğinz düşüncenin karşıt görüşündeki yanlışını belirtip tartışsanıza tartışamıyorsunuz vunku siyaset bilmiyorsunuz yüz karasısınız yemin ederim.sen tayyipçisin dostum ya sus bence sus
Alıntıyı görüntüle
PUHAFGHASDHGHSDIGHBSHDBGHBSDHGBHSDKG
@ensareiz king çıraklık okulundan parayı kırmışsın diyolar ya bebe
şov yapmaaaAlıntıyı görüntüle
pubg mobile oynuyor king tam bir pakistanlı
oğlum ağlican mı la gariban hani çok paran vardı hayatın yalan lan sen dobloya binince lüks gören bi tipsin
Kardes sen niye atliyosunki adam sana mi laf ediyorKardeşim siz niye adamakıllı tartışamıyorsunuz hep bir hakaret hep bir hakaret, desteklediğinz düşüncenin karşıt görüşündeki yanlışını belirtip tartışsanıza tartışamıyorsunuz vunku siyaset bilmiyorsunuz yüz karasısınız yemin ederim.
Belli değil mi ?Kardes sen niye atliyosunki adam sana mi laf ediyor
Benim söz söylemem için birisinin bana laf atmasına gerek yok ne yobaz olduğunuzu söylüyorumKardes sen niye atliyosunki adam sana mi laf ediyor
Belli olanı söylesene sen biBelli değil mi ?